Dvojice na festival přijela ve středu večer a jejich kroky zamířily na soukromý mejdan, kde nechyběl Petrův velmi dobrý kamarád Jakub Prachař, který je na festivalu po celou dobu jeho trvání. 

"Byl včera mejdan, ale nějak jsme to zvládli. Pár drinků a na hotel," přiznala dvojice, která byla hosty talk show Libora Boučka. A než usedli do křesel, tak se autor populárního seriálu Most Blesku svěřil, že napsal další seriál. 

"Bude to osmidílný seriál s názvem Miss a je inspirovaný životem Anetky. Napsal jsem ho pro slovenskou televizi a hlavní roli bude hrát moje oblíbená herečka Zdena Hadrbolcová," řekl s ironií v hlase Petr, který ve Varech představuje jiný svůj počin, a to komedii Přes prsty, kde hlavní roli svěřil Jiřímu Langmajerovi

Aneta vedle svého přítele doslova ztratila hlas, protože jeho vodopád historek a nápadů nebral konce. "Anetka je moje nová múza a chtěl bych o jejím rodném městě Havířově něco napsat nebo natočit. Třeba by to mohla být Lajna v Havířově nebo tak," říká scenárista. 

VIDEO: Autor seriálu Most! poprvé o lásce Vignerové: Napsal jsem o ní seriál, hrát v něm nebude

Video
Video se připravuje ...

Autor seriálu Most! poprvé o lásce Vignerové: Napsal jsem o ní seriál, hrát v něm nebude Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií