I mistr tesař se někdy utne a doporučený dresscode se mu vykouří z hlavy. Oblíbená karlovarská BMW párty je každoročně symbolem elegance, kterou ne každá celebrita vždycky stylově vychytá. Podhůrský sice oslavil kulatiny, ale vrátil se vzhledem do dětských let. Ke své mladičké přítelkyni Veronice (23) a její červené elegantní róbě chtěl herec nejspíš ladit a sáhl po kravatě, jež na sobě kousek rudé má. Je na ní ale kreslená postavička králíka.

Naopak trefu do černého měla na sobě krásná zpěvačka Konvičková. V černých šatech s vlečkou a žlutým pruhem na zádech vypadala jako bohyně. Šaty jí věnoval sám návrhář Miroslav Bárta, kterého blondýnka na první pohled uchvátila. „Šaty jsou z kolekce černo žlutá a k Markétě se dostaly úplnou náhodou. Měl jsem prezentaci na jedné otevíračce kadeřnického salónu a s sebou jsem tyhle konkrétní šaty měl. Markéta si je poté prohlížela a začala je chválit. Hned jsem se rozhodl, že jí je věnuji,“ prozradil návrhář.

Pozadu nezůstala opět ani Dominika Myslivcová (24). Ta odhodila růžovou a oblékla si overal zakoupený v Pařížské ulici od značky Elisabetta Franchi. Tento model se cenově vyšplhá na dvacet tisíc korun. Trochu sexappealu dodala vykukující podprsenka v béžové barvě. Největší fópá nesladěnosti vyhrál pár Mišík a jeho nová kráska, finalistka Robinsonova ostrova 2 Barbora Mudrochová. 

Zpěvák nahodil košili, elegantní kalhoty a šálu. Své milé ale zapomněl říct, že párty je trochu víc nóbl. V džínové mini sukýnce a halence s opravdu velkým výstřihem parádu neudělala. Nebylo tudíž divu, že se rychle běžela převléci. Mišík doladil model sakem a blondýnka nahodila stříbrné šaty. Hned spolu vypadali mnohem lépe.

VIDEO: Nejznámější česká burleska Stephanie van der Strumpf v limuzíně Blesku: Neměla jsem ani na chleba!

Nejznámější česká burleska Stephanie van der Strumpf v limuzíně Blesku: Neměla jsem ani na chleba!
Autor: Jan Tůma

Fotogalerie
12 fotografií