S přítelkyní a matkou jejich syna Marečka Marcelou letos slaví deset let výročí vztahu. První rande měli v Karlových Varech, a tak se Marek Ztracený rozhodl, že svou lásku překvapí a do lázeňského města ji vyveze na tradiční Moët party v hotelu Imperial.  

Syna hlídají rodiče, tak jsme si sami vyrazili oslavit takové naše výročí. Před deseti lety jsme tady měli rande, a tak si to dneska zopakujeme. Určitě dáme nějaké drinky, budeme tančit, a pak se uvidí čeho ještě budeme schopný,“ svěřil se se smíchem v hlase zpěvák, který měl před pěti lety namále. „Propařil jsem celou noc, měl tak trojku v žíle a spadl z terasy Thermalu. Naštěstí se mi nic vážného nestalo, ale zařekl jsem se, že na festival už raději ne. Ale dneska tady mám svou ženu, která mě doufám ohlídá,“ doufal Marek. 

I když jsou spolu deset let, tak svůj vztah svatbou zpečetit nechtějí. „Jsme takhle spokojený a není důvod to měnit. Ani o dalším dítěti neuvažujeme. Marcelka má dvě děti, mě a Marečka, a mysím, že jí to bohatě stačí,“ tvrdí Ztracený, který se ve Varech zdržel jen jednu noc. 

VIDEO: Marek Ztracený bujaře oslavil 34. narozeniny! Dostal neskutečný dárek

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený bujaře oslavil 34. narozeniny! Dostal neskutečný dárek 

Fotogalerie
17 fotografií