Mareš s milenkou vzal slávu hercům

I když Leoš Mareš není filmový herec, tedy kromě jedné miniroličky v Básnících, první dny filmového festivalu plnil stránky bulváru. Na tradiční red carpet poprvé vyrazil s novou přítelkyní, misskou Hanou Svobodovou a od té doby se o nich psalo víc než o celém festivalu. Mareš prostě táhne.

Koupačka Geislerové, Vilhelmové a Macháčka v řece Teplá

Naštěstí známá partička Aňa Geislerová, Táňa Vilhelmová a Jiří Macháček zavzpomínali na staré časy a hodně rychle Marešovi utnuli slávu. V brzkých ranních hodinách 5. července zakončili bujarý mejdan koupačkou v říčce Teplá.

Zničený Jude Law

Jestli si britský herec Jude Law myslel, že jeho návštěva na karlovarském festivalu bude procházka růžovým sadem, tak se šeredně mýlil. Do parády si ho vzala již výše zmíněná parta . Aňa, Táňa a Jirka mu pořádně protáhli pérka. Když se bosý Jude druhý den po mejdanu objevil na tiskové konferenci, jen těžko skrýval únavu a minerálku do sebe lil jako živou vodu.

Ruppert chrupal na lavičce

Zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Rupert podlehl únavě po nočním tahu a ustlal si přímo na lavičce v centru města. Pozorný čtenář Blesk.cz nelenil, cvakl ho a poslal do redakce. Kolonáda je dlouhá a nohy občas neslouží ...

Matěj Ruppert se opil do němoty!
Autor: Archiv Capitan Morgan, čtenář Blesk.cz

Krainová přestala tajit těhotenství

Modelka Simona Krainová pět měsíců tajila své těhotenství a až ve Varech ho přiznala. Upnuté šaty stejně mluvily za vše. Kráska na festival přijela se svým tehdy budoucím manželem, podnikatelem Karlem Vágnerem.

Ospalý běžec, kníže Schwarzenberg

Kníže Karel Schwarzenberg, který je známý tím, že usíná i během debaty, se netradičně předvedl na Běhu pro Paraple v Karlových Varech. Odhodlaně běžel ve dvojici s Jiřinou Bohdalovou stometrový závod a docela mu to šlo.

Verešová naostro a s 25 páry bot

Slovenská kráska Andrea Verešová dorazila na opening party v Grandhotelu Pupp naostro! Pod oslnivou róbu od návrhářky Beaty Rajské si nevzala podprsenku, takže hluboký výstřih jen stěží udržel její trojky na uzdě. Uvidíme, čím oslní letos.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Andrea Verešová na zahajovacím večírku v Grand Hotelu Pupp redaktorce Blesk.cz ukazovala, jak její manžel Daniel Volopich testuje, jestli si Andrea vzala kalhotky Markéta Reinischová

Tanečnice Neumannová a Švandová

Bývalá lyžařka Kateřina Neumannová na jedné party předvedla své taneční umění. V krátkých šatech se v rytmu kapely doplněné stepařkou vlnila jako liána. Pozadu nezůstala Jana Švandová nebo prezident festivalu Jiří Bartoška.

Fotogalerie
11 fotografií