Jiří Bartoška

Na festivalu nenajdete ženu, která by neřekla, že pro ni je na festivalu nejvíc Jiří Bartoška. A ty, které se s ním setkají, nehledě na své partnery, mu padají k nohám a jako omámené na něj pějí ódy. Barťák si je toho moc dobře vědom a své přátele familiérně nazývá děti moje nebo rodino moje. Ke každému, koho potká, má co říct. Ale nikdo nemusí litovat, že s ním nikdy neprohodil slovo, protože Jiří „hlásí“ úplně stejně jako ve filmu. Většinu žen oslovuje kocourku a nikdy nezapomene říct, jak dobře vypadají. Ale jeho srdce už víc jak 40 let patří jeho ženě Adélce, která vedle něj vypadá jako dívenka, ale je to právě ona, která je hlavou rodiny Bartoškových. 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška: Chodím k lékařům na testy, chtějí kvůli mě přepsat knihy! Blesk TV

Jitka Čvančarová

I letos se dámy předháněly, která na red carpet vynese nejvíc trendy róbu a nejdražší šperky. Ale v momentě, kdy se na red carpetu objevila Jitka Čvančarová s obřím dekoltem, tak se mohly všechny v klidu otočit a zapomenout, že někam chtěly jít. Jitka, která o sobě tvrdí, že není žádná stydlínka a vůbec nechápe, proč jsou všichni z jejích pětek baf, na sebe právem strhla víkendovou pozornost. Jak někteří páni podotkli: Nejdřív se objevily prsa, pak dlouho nic, pak Jitka a za ní vlál manžel. 

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

Simona Krainová

Tolik topmodelek na jednom místě a není to fashion week, už dlouho nikde nebylo. Karolina Kurková, Daniela Peštová, Tereza Maxová a Veronika Vařeková. Jsou krásné, o tom žádná, ale je s nimi tak trochu nuda. Dámy rozhodně nejdou ve šlépějích rockstar Kate Moss. Kapku rebelie na festivalu předvedla Simona Krainová, když na všechny po ránu vystrčila svůj zadek v tangách. Že by tím chtěla naznačit, kde všechny topmodelky má? 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Ve Varech na poslední chvíli! Šaty mi šili horkou jehlou! Blesk TV

Agáta Prachařová

Každý festival se vždy vsázelo na Agátu a vždy to vycházelo, její skandály jí na čas zajistily zákaz na festival, ale letos do varů dorazila těhotná a s manželem. Jejich zábavou byly filmy. 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji lidi s kocovinou! Blesk TV

Jeremy Renner

Závěr festivalu patřil hvězdě Avengers Jeremy Rennerovi. Zatímco Uma Thurman a Casey Affleck byli dost zatažení a tak nějak si program dělali po svém, tak Jeremy svou otevřeností plynule navázal na Johnnyho Travoltu. Renner dorazil s maminkou, a i když často mluvil o své čtyřleté dceři, o její matce mlčel a ani moc žen si nevšímal. Spíš perlil v mužské společnosti. 

Zdeněk Piškula

Herec Zdeněk Piškula měl co dělat, aby ho neušlapaly fanynky. Kdekoliv se objevil strhával na sebe pozornost. Neustále měl v patách ženy všech věkových kategorií. Tohle by mu leckterý herec nebo herečka mohli závidět. Zdeňku, ty nám ještě počechráš pírka! 

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Piškula: O přítelkyni stále mlží! Ale zájem je o něj obrovský! Blesk TV

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
47 fotografií