V kadeřnickém salonu Franck Provost se postupně sešly modelky i operní pěvkyně Andrea Kalivodová. Jako první dorazila Nikola Buranská, která prozradila, že na večer oblékne šaty od Táni Kovaříkové – černé se zlatým vzorem. 

Zatímco Buranská přijela s ostatními misskami a kamarádkami, úřadující miss Nikol Švantnerová vytáhla do Varů maminku. Na večer si prý připravila romantické šaty s vlnkami. 

To Jana Doleželová vyrazila do Varů s kamarádkou a přiznala, že celá příprava na večerní party jí zabrala hodinu. Šperky měla od značky Bvlgari, cenu prozradit nechtěla. Holky „samotářky“ bez partnerů doplnila ještě Andrea Kalivodová, která doma nechala manžela, aby pohlídal jejich syna.

Kalivodová jen tak mimochodem prohodila, že zhubla. A je to na ní znát, slušelo jí to a i ona se s úsměvem chopila sklenky šampaňského ke zpříjemnění salonového „rituálu“. Do Varů se těšila na setkání s kamarádkami, se kterými se viděla po dlouhé době.

Jako poslední pak na devátou hodinu přišla Andrea Verešová. Dámy se chystaly mj. na každoročně celebritami nabitou Moët party.

Fotogalerie
10 fotografií