Zatímco ve filmu a televizi jde herec z role do role, v lásce už takové úspěchy nemá. „Nejsem schopen oslovit cizí ženu. Neumím využít těch klasických klišé, kterých využívá spousta mužů. A už se to asi nezmění,“ tvrdí o sobě herec, na kterého se zřejmě konečně usmálo štěstí.

Na lázeňské kolonádě v Karlových Varech se totiž v neděli odpoledne objevil v blízkosti sympatické brunetky. Ta se až nápadně podobá jeho poslední lásce, modelce Kateřině Krňanské, se kterou se poprvé objevil na filmovém festivalu v červenci 2013. Herec má zřejmě slabost pro dlouhonohé štíhlé brunetky. Kvůli bývalce dokonce zhubl dvacet kilo, vztah mu ale s vyhledávanou modelkou nevydržel a ztroskotal po několika měsících.

Nyní se však herec evidentně trefil do černého. Taclík po boku nové ženy totiž jen září. Dvojice spolu trávila celé odpoledne procházkami po kolonádě, kdy se Marek od své lásky nehnul ani na krok a neustále se s ní líbal a objímal ji. Zamilovaný pár pak večer vyrazil mezi návštěvníky festivalu na premiéru snímku Domácí péče. Snad brzy založí i rodinu, kterou by si tolik přál.

Fotogalerie
6 fotografií