Restaurace v Hotelu Embassy je vyhlášená svou vynikající kuchyní. A právě tam večeřela hollywoodská hvězda a hlavní host Filmového festivalu Richad Gere. Společnost herci dělal sám Jiří Bartoška.

Jen pár minut po příchodu ho ale Bartoška zatáhl do lobby hotelu – jde totiž o jediné místo, kde se dá kouřit. „Odpoledne jsem s ním mluvil asi deset minut, ve Varech se mu moc líbí, teď na večeři chceme doladit detaily dalších dnů,“ řekl Blesk.cz Jiří Bartoška.

Richard Gere měl na číšníky jediný požadavek – studený zelený čaj a bílé maso!

Video
Video se připravuje ...

Richard Gere se vydal na procházku po karlovarské kolonádě. Luboš Procházka

Po příjezdu na Grandhotel Pupp si hvězda festivalu tři hodiny pospala po náročné cestě do Česka. Poté se Gere vydal po obchodech – potřeboval totiž košili na zítřejší zahajovací galavečer. Po košilích se sháněl i Marek Eben. Do hotelu Pupp si to od auta kráčel s taškami, které nesl z nákupů.

Pak se vrátil na hotel a po dvaceti minutách se spolu s Jiřím Bartoškou a Markem Ebenem vydal pěšky po kolonádě do restaurace.

Richard Gere není jedinou filmovou hvězdou, která Karlovy Vary poctí svou přítomností. Na červeném koberci se objeví ještě herečka Jena Malone, Jamie Dornan, hvězda 50 odstínů šedi, nebo Harvey Keitel, který na festivalu představí svůj nový film Mládí, kde hraje hlavní roli.

Video
Video se připravuje ...

Richard Gere už je ve Varech: Podívejte se, jak se vítal s fanoušky! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
10 fotografií