Po bujarém večírku, na kterém včera v noci ve Varech vrkali jako dvě zamilované hrdličky, přišlo tvrdé vystřízlivění. Ještě v noci Leoš Mareš obskakoval svou přítelkyni Petru Fatlýnovou, nosil jí drinky, společně večeřeli s Petřinou dcerou a jejím kamarádem. Ty jim přivezla chůva, která se o děti stará po celou dobu jejich pobytu ve Varech.

Během rozhovoru mezi Marešem a Topolánkovou holkou Simonou Dvořákovou, Leoš modelku objal a políbil na tvář . To se žárlivé Petře nemuselo líbit. Jen pár hodin poté, sám Leoš potvrdil, že se s Faltýnovou rozešli.

Ano, je to pravda, s Petrou jsem se rozešli. Moc mě to mrzí, je to smutný a bolestivý, ale nedalo se jinak. Ale nikoho třetího v tom rozhodně nehledejte. Prostě to bylo naše společné rozhodnutí, které bylo skutečně velmi těžké. Měli jsme se rádi, hodně jsme pro sebe znamenali, ale dohodli jsme se, že to pro oba bude takhle lepší,“ přiznal Blesk.cz moderátor. "Ve Varech už spolu nejsme, nevím, kde teď Petra je," dodal poté ještě Mareš.

Jeho hlas byl velmi sklíčený. Zněl jako by celou noc propařil a vůbec se nevyspal. Podle informací Super.cz si pár vyříkával své problémy v baru v hotelu Pupp. Jedno z témat mohla být také Marešova pusa s přítelkyní mladého Topolánka Simonou Dvořákovou. Leoš s Petrou se s nimi potkali na nedělní party, přičemž se Simona s Leošem sblížili možná víc, než by se Petře líbilo.

Přátelské políbení se ale nelíbilo ani Tomášovi Topolánkovi. Ten se totiž ve chvíli, kdy Mareš políbil na tvář Simonu, odvrátil pohledem jinam. Topolánku, dávej si raději na Mareše teďka pozor!

Video
Video se připravuje ...

Mareš o rozchodu s Faltýnovou: Je to pro mě bolestivé! Markéta Reinischová, Blesk TV

Nyní jsou z jejich rozchodu všichni ve Varech v šoku. Do dnešního rána totiž nic nenasvědčovalo tomu, že by se schylovalo ke konci jejich vztahu. Moderátor Petře nakoupil do Varů patery šaty, z nichž na kolonádě ukázala už troje. Ty první, černé večerní za 120 tisíc korun, ukázala Petra na zahajovacím večírku. Další letní předvedla během společné večeře s Leošem, dcerou Adrianou a Leošovým synem Jakubem. Na nedělní party se pak převlékla do světle lososových šatů.

Tento rozchod není jejich první. Těsně před koncem loňského roku oznámili krach jejich vztahu poprvé. Silvestr tak trávili každý zvlášť. Trvalo jim ale pouhých pár týdnů, aby zjistili, že bez sebe nemůžou být a znovu se dali dohromady. Slepený vztah jim tentokrát vydržel dalšího půl roku.