Zpěvák Monkey Businness Matěj Ruppert (35) je s přítelkyní Terezou 3 roky a doposud společně "vychovávali" jen Terezina psího kamaráda Tobiáše.

Matěj se nedávno svěřil, že se z rozvodu s první ženou Karolinou již vzpamatoval a rád by partnerství s Terezou posunul někam dál. Zásnuby na sebe nedaly dlouho čekat a tak je jen otázkou času, kdy proběhne samotná veselka.

Ruppert sice působí trochu jako drzý hejsek, kterému nedělá potíže udělat si legraci i ze sebevážnějšího tématu, ve skutečnosti je ale velký romantik a netouží po ničem jiném, než stát se obyčejným taťkou.

Děti určitě chci mít. Dokážu si představit velký dům plný dětí. Třeba čtyři. A nepodléhám teď žádné módě, ale mám i takovou vidinu: dvě vlastní děti a dvě adoptované. Abych tím i pomohl někomu, kdo je v nouzi. Pokud bych to utáhl, protože, marná věc, děti nejsou levná záležitost. Ale zrovna teď jsem v modu, kdy si dost silně přeju mít dítě,“okomentoval své touhy nedávno pro server Proženy.cz zpěvák.

Vztah s první ženou mu podle vlastních slov nevyšel proto, že si Karolínu vzal po velmi krátké známosti a na krku ho svrběla třicítka. Manželství páru vydrželo pouhých 11 měsíců.

Fotogalerie
5 fotografií