Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. si posvítila na celebrity ve slavnostním: Lesk a bída modelů rudého koberce!

/
  • Ina T. si posvítila na celebrity ve slavnostním.
    18. března 2024 ● 05:00

    Rudý běhoun budiž symbolem významných společenských událostí typu filmových premiér, předávání cen či jiných ceremonií, jež vyžadují patřičný, etiketou signovaný vysoce formální oděv. Zatímco v zahraničí volbě outfitů na červený koberec vládnou najatí stylisté, v tuzemsku se celebrity ve většině případů spoléhají na mnohdy absentující osobní vkus, což se odráží v politováníhodném výsledném hodnocení. Kdo to tentokrát dal na jedničku a kdo svojí volbou děsil módní estéty?

  • 1.

    Aňa Geislerová (47): Romantická nota boduje 1

    Na špici nejstylovějších Češek pravidelně umisťující se herečka Aňa Geislerová(47) prokázala, že je podporovatelkou mladých tuzemských designérů, když oblékla model od slibného návrháře Martina Kohouta. Sametové, řasením ozvláštněné šaty s v ramenní kouli nabíranými rukávy a mašlí jištěným výstřihem na zádech podtrhují nositelčin přirozený dívčí pel, který tento typ romantických šatů bez připomínek unese. Výrazné šperky i lodičky s mašlí jsou skvělé, plníce jak nárok na eleganci, tak jedinečnost.

  • 2.

    Tereza Maxová (52): Glamour jízda 1

    Na samet pro udílení cen Czech Grand Design vsadila i filantropií roky zabývající se modelka Tereza Maxová(52) obléknuvší model od Borise Krále, jenž je známý propracovaností a vysokou kvalitou zpracování svých modelů. Útlý pas vykreslující, vycpávkami podpořené měkce tvarované boky tvoří se švy

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy