Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Módní policie Iny T.: Dámy, kalhoty nejsou pro všechny!

/
  • Daniela Peštová, Renata Langmannová, Světlana Nálepková a Lela Vémola Ceterová
    20. listopadu 2023 ● 05:00

    Na podzim vystrnaďují sukně a šaty z jejich pevných pozic, nabízejíc všestrannost i zvýšený tepelný komfort. Jejich slušivost se odvíjí od vhodnosti střihu a materiálu ke zvolené postavě i celkovému stylingu, jež reflektuje osobní styl. A byť je džínovina v tuzemsku nepochopitelně preferovaná, doporučuji v zimě sáhnout spíše po vlně či kašmíru ve slušivých volných siluetách. Právě ty nahradily nohy obepínající out skinny střihy, jímž jednu dobu vévodily kapitulaci na vkus zrcadlící, k zosobněnému módnímu peklu náležící legíny. Široká škála střihů kalhot, jež patří k trendům, pak i přes svoji různorodost dokazuje, že ne každý umí s kalhotami v outfitu zacházet.

  • 1.

    Lela Ceterová Vémola (34) Snaha o ležérní eleganci skončila průměrem 3

    Manželka kontroverzního MMA bijce, známá pro své extravagantní tělo obnažujícími modely, se rozhodla obměnit šatník ve snaze přiblížit se elegantnější notě outfitů. A sic tentokrát křivky nechala téměř zahalené, její styling neohromuje. Koženkové, od boků rozšiřující se kalhoty do podzimního šatníku patří, lépe však vyzní v kontrastu textur s hrubým úpletem, nežli s na uzel zavázaným trikem. A omylem jsou i boty na robustní platformě, jež měla nahradit subtilnější obuv do špičky.

  • 2.

    Iveta Vítová Lutovská (40) Těžce out podání 4

    Bokové, nohy těsně obepínající skinny, džíny s dírami plus elegantní sako byly mainstreamem posvěcenou uniformou modelek před více než dekádou dokazujíce, že se bývalá Miss těžce zapomněla v minulosti, jež je

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy