Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Trendy sukně očima Iny T.: Fádní sekretářka Doleželová a bohaté flitry Vignerové

/
  • Trendy sukně slavných očima módní kritičky Iny T.
    12. června 2023 ● 05:00

    Se zvyšujícími se teplotami se do dámského šatníku navrací sukně rozličných délek i střihů. Ať už se rozhodnete pro splývavou saténovou sukni střihu písmene A, boho maxi variantu, či naopak horujete pro mini délku, vzhledem k rozvolněným trendům nesáhnete vedle. Chcete-li však letos outfitem bodovat, vsaďte na denimový vzhled sukně pod kolena či ke kotníkům s rozparkem, která válcuje módní tendence a evokuje návrat mileniály tolik neoblíbených, do trendů pravidelně zasahujících devadesátek.

  • 1.

    Natálie Grossová (20) - Snaha o sexy smeč nevyšla   4

    Skládaná tenisová sukně do pasu jistě dodává ve streetovém podání stylovou lehkost, kterou však outfit celkově zásadně postrádá. Především kvůli koženkovému crop topu na tenká ramínka, jenž působí vůči dívčímu pelu nositelky příliš tvrdě, doplněnému o zastaralé, aktuální tendence popírající krajkové bolerko v podobě dlouhých rukávů. Černé silonky a na ně navazující boty na platformě těžkopádný monolit černé dovršují, míříce k označení stylistického přešlapu.

    Natálie Grossová
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Aneta Vignerová (35) - Dráždivost flitrů   2-

    Mini délka umí být zrádná zvlášť při použití pableskujících materiálů či lesklých flitrů, jimiž je sukně, kterou známá modelka oblékla na módní přehlídku, bohatě pokrytá. Vignerová však zdobnost a mini střih

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy