Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sezona třpytu očima Iny T.: Pohroma v negližé a úder barev!

/
  • Jak se slavné tváře popraly s blyštivými materiály?
    5. prosince 2022 ● 05:00

    Vánoční večírky, společenské akce i rodinná setkání u stromečku si žádají elegancí posvěcené slavnostní modely, jež svým provedením dostojí tolik očekávané sezoně třpytu. Příležitost zazářit se pojí s metalickými, lesk odrážejícími materiály, ligotavými, aktuálně velmi módními flitry či kovovou nití protkávaným, historickou klasiku evokujícím, brokátem. Jak si s jiskřivými večerními outfity poradily známé tváře? Bylo to k inspiraci, či nikoliv?

  • 1.

    Mariana Prachařová (28): Tylový přelud 5

    Herečka a zpěvačka, již si většina lidí pojí se jmény slavných rodičů Dany Batulkové a Davida Prachaře, v módě dlouhodobě tápe, a to navzdory tomu, že je úspěšnou, statisíci followery sledovanou influencerkou. Stylovou zmatenost verifikuje i spojení měňavými flitry posetého topu s hlubokým véčkovým výstřihem spolu s tylovou vrstvenou sukní vysoko do pasu. Beztvarý model evokující práci amatérské švadleny doplněný o dlouhý fábor tylu ve vlasech se jeví velmi scestně, deformuje jinak štíhlou postavu a stvrzuje nepříčetnost vkusu jeho autorky.

  • 2.

    Klára Vytisková (37): Mimo dress code 2

    Pro extravaganci a jinakost v oblékání od počátku své kariéry horující zpěvačka následuje svůj osobitý styl i v modelu od lokálních návrhářů La Formela. Dlouhými pajetkami posetou, dlaň pod kolenem končící, boky obtahující sukni s vysokým rozparkem doplňuje metalická over size košile, jež v rozhalence jemně odhaluje podprsenku

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy