Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tradiční přípitek z Varů očima Iny T.: Rozpačitá noblesa! Královnou jen Schneiderová

/
  • Módní kritička Ina T. a její hodnocení
    13. září 2021 ● 05:00

    Mezi nejdůležitější společenské eventy patří nepochybně ty s podtextem dobročinnosti a charity. Jednou z takových akcí byl i tradiční přípitek luxusním šampaňským Moët, který tento rok podpořil nadaci Pink Bubble Foundation, založenou Martinou Šmukovou, jež pomáhá mladým lidem v boji s rakovinou. Filantropická iniciativa očekávající jistou noblesu a vkus zaslouženě přitáhla široké spektrum celebrit, jež si však se zadaným dress code Smart Casual poradilo rozličným způsobem.

  • 1.

    Alena Mihulová - Nevhodná volba bundy 3-

    Po herecké pauze, v Atlase ptáků excelující herečka oblékla černobílé, výraznými pruhy rovnoměrně členícími plochu protnuté dlouhé šaty. Štíhlou figuru podtrhující volbu korunují červené doplňky, jež jsou klasickým barevným paktem a detailem celek osvěžujícím. Mínusem je naopak koženkový křivák, míjející se se stylem šatů, který jako prvek rebelie nefunguje a je kombinací nekombinovatelného ubírající celku na bodech.

  • 2.

    Jitka Schneiderová - Klasika v pastelovém odstínu 1

    Pro své outfity se stala nekorunovanou královnou Mezinárodního filmového festivalu a ani na dobročinném přípitku nesáhla vedle. Plisované, pastelově fialkové midi šaty áčkového střihu s mělkým výstřihem představují slušivou, minimalismu se nezpronevěřující klasiku, vyznívající i v jednoduchém stylingu. Béžová kabelka do ruky Bvlgari nemá stejně jako tělové páskové sandály chybu a celek dotahují stejně jako skvělý make-up a účes.

  • 3.

    Barbora Mottlová - Špatný střih i doplňky 5

    Košilové šaty sice patří ke klasice, jež lze variovat na mnoho způsobů a na každé postavě, avšak jejich střih musí figuře nositelky pasovat. To není případ herečky Mottlové, jíž šaty nesedí velikostí přes hrudník a přestřižení pod prsy jí opticky přidává na kilech. Model vhodný na procházku kolonádou, noblesu pro daný filantropický mejdan povážlivě postrádá a nelogická je i volba ledvinky zároveň s kabelkou přes rameno. Neb jedno vylučuje druhé.

  • 4.

    Zuzana Stivínová - Límec hodný pierota 4

    Herečka mající dlouhodobě pověst módní ikony s vrozeným citem pro styling tentokrát zvolila rumělkové, dlaň pod kolena končící transparentní šaty s výrazným, pierota připomínajícím řaseným límcem. Střihově zajímavá volba s podkasáním vrchní části a průstřihy na rukávech na herečce vyznívá svým odstínem, avšak právě límec zkracující krk je diskutabilní, stejně jako líčení a účes, jenž k šatům vyznívá naprázdno. Zlaté šperky a drobné psaníčko šatům konvenují, avšak tělové lodičky na platformě jsou roky pasé.

  • 5.

    Issová & Doláková - V brázdě černého odstínu 2

    Zatímco Issová zvolila lodičkovým výstřihem doplněné, minimalistické, od pasu jemně rozvolňující se midi šaty doplněné o černou kabelku přes rameno, její kolegyně vynesla dlaň pod koleno dlouhou, tělo těsně obepínající bardot výstřihem puncovanou řízu, nechávající vyznít ramena i povedený výčes. Doláková v tomto případě vyhrává, neb má střihově vytříbenější variaci. Nutno však dodat, že ani jedna stylingem zásadně nechybila.

  • 6.

    Martina Šmuková - Křivky servírující asymetrie 1

    Modelka, která jako první Češka zvítězila v prestižní soutěži Elite Model Look, a též zakladatelka nadace Pink Bubble na charitativním přípitku, jehož výtěžek putuje jejímu fondu, nemohla chybět. Pro tu příležitost vybrala bandážové, tělo vykreslující asymetrické šaty Hervé Léger se stehno jemně odhalujícím rozparkem. Tělová mini kabelka stejně jako zdařilé střevíce elegantní, dokonalou postavu servírující outfit umně dotáhly.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy