nechytáte se teď na konkurzy někam ven, mimo ČR? Co třeba West end? Co člověk musí udělatm, aby se tam vůbec dostal? Díky (Pavel.) 
Ada Petr: Jak se dosta na West End? Ja třeba mít dvě věci - peníze na letenku a mapu. Pak už to jde. :-))))))
Petře moc jsem Vám držela palce, pro mě jste i tak borec a těším se opět v červnu na Touhu. V pátek jsem se sVámi viděla na Jackovi. Nemám strach , že se ve světe muzikálu ztratíte a tak přeji vše nej.  (Anna) 
Moc děkuji, to vždy potěší.
Budete to zkouset dal ? chodit po castinzich na muzikaly? a v jakem bysste si nejradeji zahrali? (ilona) 
Ada Petr: Castingy k naší profesi patří, je to každodenní chleba. A k druhé odpovědi - viz. výše. :-)
Prihlasili byste se jeste do nejake jine reality show?  (Jan) 
Petr: Ne :-) Ada: V nejbližší době o tom neuvažuji. :-)
Ahojda....oba jste byli dobři, a včera byla opět zábava :-) Díky za kvalitní nedělní večery :-)  (Milan) 
Děkujeme, Milane.
Jaky panovaly vztahy v zakulisi mezi vami? Byla citit naka rivalita a konkurence? (Eva) 
Ada Petr: Vytvořila se fajn parta lidí, kteří se mezi sebou spíš hecují.
Cemu byste se chteli v budoucnu venovat? mate nake vysnene povolani?  (Filip) 
Petr: Já bych to chtěl dotáhnout na ředitele divadla :-)))))))))))))) Ada: Co myslíš? Co by mi slušelo. :-))
Myslite si, ze se v dnesni dobe da uzivit jako herec nebo zpevak v muzikalu? (Hanka) 
Petr: Já se tím živím, takže asi jo.:-) Ada: A já jsem ještě mladá a optimistická, takže v to věřím. :-)
Čágos. Včera jste to pořádně rozjeli. Žádná otázka, jen gratulace, že jste to dotáhli tak daleko. A díky za kvalitní nedělní večery :-) (djsrnec) 
Čau, srnečku. My ti děkujeme. :-)
Máte rádi Hříšný tanec? A nebáli jste se srovnávání s "originální" dvojicí? Nechali jste se filmem inspirovat nebo se snažili spíš o vlastní pojetí? A jak dloho jste trénovali zvedačku? Držím moc palce! (Soňa) 
Hříšný tanec rádi máme, bylo to doufáme poznat. Tančit na muziku z tohoto filmu a nenechat se inspirovat by byl hřích. A zvedačku jsme trénovali pouze jeden den, jelikož jsme měli připravený jiný konec, ale ten nám režisér přenosu rozmluvil.:-)
Petře a Andreo, jak se vám spolu zpívalo a tancovalo? Před tím jste byli jenom sami a te´d to mohl jeden ,nebo druhý pokazit a toho druhého tak taky mohl poslat pryč ze soutěže! Měli jste trému, že to tomu druhému pokazíte?  (Klára Pecháčková) 
Jak už jsme psali, vystupovalo se nám spolu moc fajn - lehkost mládí spojená se životními zkušenostmi - to je přece dobrá kombinace. :-)) Takže jsme si neměli vzájemně co pokazit. :-)
Zdravím oba! Vypadali jste moc hezky! Škoda, že Andrejka musí zpátky na Slovensko... Kde vás můžeme teď vidět? Petře, v nějakém divadle v Praze a Andrejko, vystupuješ někde ty? (Marta) 
Děkujeme moc. Petr: Já hraju v Praze v Divadle Kalich (Jack Rozparovač, Touha, Krysař) a také ve Státní opeře (Kudykam). Ada: Já sice musím zpátky na Slovensko, ale budu své štěstí pokoušet dál i v Čechách. V současnosti hraji v předsgtavení Divadla Na Kolesách - Je mu len růž. Je to kabaretní show.
To je smůla, že vám to nevyšlo. Úplně jsem tě jako Patrika Schveizího viděla. V kterým muzikále už zpíváš. Přijdeme na tebe s holkama. Jsme z Brna. Nebudeš tady taky někdy zpívat?  (Jana) 
Ahoj Jani, díky, díky. :-) Zpívám například v Kudykamu.
Nemrzi vas, ze jste vypadli? nemeli vypadnout nekteri jini misto vas? a co si myslite o vyrazovani, neni to trochu nespravedlive, kdyz o vasem osudu rozhoduje jen jeden clovek? to preci neni vubec objektivni?  (Hana) 
Samozřejmě to v první moment člověka mrzí, ale život nekončí, spíš naopak. Byla to pro nás příležitost. K tomu, kdo má nebo nemá vypadnout se fakt nebudeme vyjadřovat - nezlobte se, ale to nám opravdu opravdu nepřísluší. Ale jestli se vám rozhodnutí tvůrců v čele s Michalem Kocourkem nelíbí, napiště mu do divadla Kalich. :-))))
Andreo, tys mela vzdycky takovy hrozne vykuleny vyraz v ocich, kdyz jsi zpivala.. mela bys na tom zapracovat a netvarit se tak vyjukane .. jinak si pekna holka a fandil jsem ti :) (Ludvik) 
Ahoj, Ludvíku, budu se ze všech sil snažit na sobě pracovat a tobě díky za připomínku a za podporu.
Ahoj Andrejko a Petře! Jak jsem vám včera společně vystupovalo? A co první pocity po vypadnutí? Díky a oběma hodně štěstí... (Jana) 
Ahoj, Jani, moc děkujeme. Vystupovalo se nám spolu moc hezky. První pocity po vypadnutí se nedají moc definovat, to se musí zažít.
Ahoj Andreo, si fakt silná! Držím ti palce. Tolikrát si málem vypadla a bojovala si do posledbní chvíle! Kam se teď chystáš, teda pracovně?  (Dušan K.) 
Ahoj, Dušane, děkuji mockrát. Bojovala jsem, co mi síly stačily. A práce - zkusím pár konkurzů a budu čekat na nabídky:-))))))))))))))))))))))
Co politika ? jaky na ni mate nazor a koho budete volit ?  (Lukin) 
Ada: Já ještě nevolím a upřímně - politice vůbec nerozumím. Petr: Lukine, promiň, ale tentochat by měl být o muzikiále a ne po politice (ale volit půjdu).
Co pro vas na vystupovani bylo nejtezsi? tanec, zpev, nervozita, hodnoceni poroty?  (Pepa) 
Ada Petr: Nervozita spojená s vystsoupením, nával emocí a pocit zodpovědnosti.
Cop si myslite o soutezich typu Superstar?  (Gerda) 
Petr: Jsem rád za každou novou krev, která se v šoubyznysu objeví. Ada: Pro mladé, talentované, neznámé lidi je to velká příležitost se zviditelnit.
Ahoj :) co mate radi za muziku a na cem jste byli naposled na koncerte? (Janina) 
Ada: Já poslouchám téměř vše, ale mám ráda muzikál, jazz...A upřímně - na koncerty moc nechodím, raději si zajdu do divadla. Ale na posledy jsem byla Alicie Keys. Petr: Mám rád rock. A koncert? Nějak si teď nemůžu vybavit.
Ahoj petre :) v jakem divadle hrajes? kde te muzu videt ? :) diky  (Terka) 
Ahoj, Terko. Hraji převážně v divadle Kalich a ve Státní opeře v představení Kudykam. A nejnověji v Plzni.
V jakem muzikalu byste chteli oba dva hrat, kdybyste meli na vyber? (Korina) 
Ada: Já bych chtěla hrát ve francouzském provedení Romea a Julie. Překvapivě bych si ráda zahrála Julii. :-) Petr: V libereckém Do naha!
Mate oba dva partnery? Andreo mas chlapa? a co rodice na Slovensku? jezdili za tebou i do Prahy? (Jana) 
Petr: Jo. Ada: Ne, chlapa ještě nemám :-). Ale jestli o někom vhodném víš... :-))). Rodina za mnou ze Slovenska jezdila.
Ahoj Petre :) vcera ti to jako stripterovi slo skvele!! nedelala jsi striptera profesionalne? myslis, ze kdyby bylo nejhure tak ze by ses tim dokazal uzivit?  (Hanka) 
Milá Haničko, ač to tak nevypadá, jsem strašně stydlivý. Striptéra mohu dělat opravdu akorát na divadle, kde nejsem za sebe, ale za roli. Ale každopádně děkuji za slova chvály. :-)
Myslite si, ze byla na vas porota prisna?  (Lenka) 
Ada Petr: Nemyslíme si, mohla být daleko přísnější.
Byli jste radi, ze jste dostali za partnery prave sebe? (Ursula) 
Ada Petr: No jasně. Nebo jsme se ti nelíbili? :-))))
jak se vam tancovalo jako dvojici?  (ondra) 
Petr: Moc dobře. :-)))))))) Ada: Skvěle. :-))))))))
Mate mezi soutezicima nejakeho sveho favorita? komu byste tu roli Mariany a Robina prali? (Milus) 
Ada Petr: Všichni, kteří ve finále jsou, tak tam patří. A k těm rolím - to je hlavně na divácích a na porotě.
Kdo to podle vas vyhraje jaky par? (Karel) 
Ada Petr: Vyhrají ti nejlepší.
Mila Andrejko :) myslis si ze zpivas falesne? a venovala si se nekdy tanci? vcera ti to moc sluselo a tancovala jsi skvele... (Petr) 
Ahoj, Petře, děkuji za pochvalu. A jestli zpívám falešně? řekni mi, kdo občas ne :-), ale budu se snažit svůj zpěv ještě vylepšit. A tanci se věnuji již od dětství.
Myslis si Andreo, ze tim, ze jsi Slovenka, tak ze ti Cesi neposilali tolik hlasu, myslis, ze to byl hlavni duvod tveho vypadnuti? (Olina) 
Čau Olino, nemyslím si, že by to byl hlavní důvod, ale určitý handicap to být mohl.
Chci se zeptat, jestli jeste oba studujete nebo uz pracujete a kdyz ano tak co, nebo cim se zivite? diky za odpoved (Lenka) 
Ada: Já studuji 3. ročník konzervatoře. Petr: Já už studuji leda tak život :-).
Co budete ted po soutezi delat? (Iva) 
Ada Petr: V prvé řadě si potřebujeme trochu odpočinout, takže se půjdeme vyspat (ne spolu :-) ). Mladší polovina našeho páru se vrátí do Bratislavy - do školy a ta zkušenější do práce - tj. do divadla.
Milá Andrejka, držala som Ti palce, pretože si bojovala. Verím, že si zo súťaže odnášaš mnoho nielen zážitkov a možno aj kamarátstiev, ale i rád a motivácie, ako ďalej na sebe pracovať. To Ti teraz prajem zo všetkého najviac - aby si tento malý neúspech pretavila do svojho ďalšieho rastu a zlepšovania sa. Tiež Ti prajem, aby si stretla nových ľudí, ktorí Ti v tom budú pomáhať - dúfam, že sa takí objavia, že takých nájdeš alebo si oni nájdu Teba... Máš v sebe veľa osobitého, to si stráž a pokračuj vo svojom sne. Veľa šťastia!!! (Miriam) 
Dobrý den, ještě než začneme odpovídat, tak bychom všem chtěli poděkovat za podporu. Ada: Ahoj, Miriam. Děkuji ti velmi pěkně za podporu. Velmi jsi mne tím potěšila. Samořejmě bude na sobě dál pracovat. Ze soutěže si odnáším mnoho krásných zážitků a užitečných zkušeností.