Zatímco před rokem se na Českém lvu Táňa s Vojtou trapně skrývali, letos svou zamilovanost předváděli všude kde se dalo.

Přímý přenos strávili v kavárně naproti hlavnímu vchodu do Velkého sálu Lucerny, dokonce se tady potkali s manželem Vilhelmové Pavlem Čechákem a jeho mladou milenkou Berenikou Kohoutovou a po půlnoci se přesunuli do Lucerna music baru.

Tady měl Vojta se svou kapelou Nightwork koncert, který Táňu pěkně nažhavil. Při Vojtově zpěvu poskakovala pod jevištěm jako poblázněná groupie. A v tom pokračovala i po skončení koncertu, kdy diskotéku rozjel dýdžej Michael Viktořík.

Milenci se po sobě plazili jako liány v pralese. Tak vášnivě se líbali a objímali, že to chvílemi připomínalo milostnou předehru před sexem. Je zřejmé, že všem chtějí říct, jak je to mezi nimi stále žhavé.

Video
Video se připravuje ...

Jak spolu Vilhelmová s Dykem propařili noc Jan Jedlička

Zamilovaná Vilhelmová dokonce zapomněla i na svou kamarádku Aňu Geislerovou, která si v ten večer odnesla lva za hlavní roli ve snímku Nevinnost. Aňa s manželem Zdeňkem Janáčkem svůj triumf zapíjela na baru u hlavního sálu Lucerny, kde postávala i Zlata Adamovská, Jiří Bartoška nebo těhotná Martha Issová. Geislerová se hodinu po půlnoci tiše vytratila domů.

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Vilhelmová a její manžel Pavel Čechák se sešli s milenci v jednom baru Jan Jedlička

Fotogalerie
22 fotografií