"To, co jsem slyšel a viděl, tak to opravdu byla šaškárna a ostuda. Nechci na to ani myslet, asi bych zahynul," řekl Blesku Štaidl s tím, že si může jen vroucně přát, aby syn Artur (12) s otčímem dobře vycházel.

"Celá situace mě moc bolí. Chtěl to ale asi osud, že jsem musel na operaci a Artura si vzala Iveta," říká Štaidl. Po operaci bederní ploténky a následné rekonvalescenci mu soud neprodloužil předběžné opatření a Artura dostala do péče matka Iveta.

"Nezbývá mi nic jiného než věřit, že Artur bude šťastný. Ivetu miluje moc, to vím. Tak snad to bude bez problémů," dodal Arturův otec, který je momentálně hospitalizován v rehabilitačním ústavu Malvazinky. "Trpím jak zvíře. Nesmím ležet. Pořád musím chodit. Denně mám čtyři dvacetiminutové procedury. Nikomu bych to nepřál," říká Štaidl.

Stále nemůže hýbat čtyřmi prsty u nohy. "Říkali, že by se to snad do půl roku mělo spravit," doufá hudebník a podnikatel, kterého si každý víkend z Malvazinek odváží přítelkyně Michaela (33) domů. Je to vystudovaná rehabilitační sestra, takže doktoři neprotestují.

Bartošová půjde k soudu. Více zde!