Ta o výši dluhů zkrachovalého producenta říká, že nedosahují 20, ale 60 milionů korun! Manžel Ivety Pomeje-Bartošové (42) chce Terezu Klečkovou žalovat.

Fotogalerie
2 fotografie

"Je v tom zášť a nenávist! Z vystoupení paní Klečkové mám dojem, že mě nenávidí. Ona mě nebude posílat do vězení. Pro to nemá důkaz. Zvažuji právní kroky proti ní," ohradil se ve čtvrtek v rozhovoru s Bleskem Pomeje.

"Myslím si, že člověk, který se chová takhle okázale a pompézně, by neměl běhat po svobodě. Nejedná jako člověk, který způsobil finanční úpadek. Závazky si neplní. Máme paragrafy na to, aby do vězení šel," řekla ve čtvrtek Klečková Blesku. Podle ní požaduje po Pomejem 40 lidí dohromady 60 milionů korun.

"Musel jsem na 96 výslechů na policii. Všechna vyšetřování byla zastavena. A jediný soud skončil v samém počátku v můj prospěch. Nekradl jsem. Dluh 20 milionů po Andělské tváři splácím. Třeba z hereckých a filmových tantiem kolem 200 000 Kč ročně... O víkendu jedu dělat krále vinobraní do Znojma a 45 000 půjde také správkyni," říká Pomeje, který tvrdí, že za záští paní Klečkové může být i profesní žárlivost někdejší touha být herečkou. "Prý se hlásila na konzervatoř a byla i na mole při několika módních přehlídkách," říká Pomeje. Úřednice jeho argumenty považuje za absurdní.