Na place se totiž setkaly hned dvě zamilované dvojice: Vilma Cibulková (45) s Miroslavem Etzlerem (43) a Lucie Zedníčková (39) s Petrem Štěpánem (34).

Fotogalerie
2 fotografie


Něžné dotyky, polibky i tajně sdílené cigarety... Etzler s Cibulkovou jsou manželi už několik let, přesto si projevů náklonnosti na břevnovském hřbitově vrchovatě dopřávali. Láska Lucie Zedníčkové a Petra Štěpána se zrodila během natáčení filmu Škodná, kde hráli zamilovaný pár, stejně jako v Hrobníkovi, kde hrají dvojici detektivů. "Když je postaráno o děti a o psa, tak je to fajn. Učíme se spolu texty," říká Petr a Lucie ho doplňuje: "Není to ale tak, že bychom o pauzách byli zalezlí. Jsme rádi s ostatními, zvlášť když to jsou tak milí kolegové jako Vilma s Mirkem nebo Jitka."

Právě Jitka Sedláčková působila lehce opuštěně. Na smutek ale neměla prostor. Od režiséra Dušana Kleina dostala za úkol v textu říct: "Některý mužský maj místo mozku pindíka." Nemohla se s ní vyrovnat. Když jsem ale tu scénu viděla, musela jsem režisérovi dát za pravdu. Sedlo to," smála se Sedláčková.