Vítek to rozjel! Po deseti letech měl na nádvoří hradu koncert a pozval zazpívat i pár hostů. Mezi nimi i Kateřinu Brožovou (40), kterou na hrad doprovodil milenec Petr Kovarčík (54). Před fotografy ale od Kateřiny utíkal!

"Kateřina chce působit jako žena bez závazků, která žije sama, a to respektuju," řekl Blesku Kovarčík. "Proto, když vidím fotografa, od Kateřiny odskočím. Taky bych tu fotku zkazil. Nejsem moc pohledný." Jinak podnikatel přiznal, že spolu samozřejmě žijí. Kateřině prý už ani nevadí, že je Kovarčík stále ženatý a že se kvůli majetku nikdy nerozvede.

Fotogalerie
3 fotografie

Na koncertě nejvíc bodovala Vítkova písnička Do věží z legendární Noci na Karlštejně, při které si všichni vzpomněli na Karla Svobodu (†68). A potom Láska nebeská, kterou si Vítek dal s Evou Pilarovou.

Po koncertě se hosté včetně Pepy Vojtka nebo Šárky Vaňkové odebrali do restaurace Pod dračí skalou, kde před dvěma lety absolvovali svatební oběd právě Vítek s Janisem Sidovským.

Při zvěřinových hodech tam Pavel dostal od Jiřího Krytináře opravené hodiny. "Když jsme s Janisem koupili dům na Karlštejně, našel jsem je na půdě. Jsou z roku 1925 a zlaté ručičky Jiřího je uvedly do chodu," radoval se Pavel. Přes půlnoc vydrželi všichni – až na Kateřinu Brožovou, která si odjela balit kufry. S malou Kačenkou včera odlétala do Řecka. "Ať si holky užijí. Já musím vydělávat," komentoval své osiření Kovarčík.

(Zajímá vás, jak Kateřina Brožová válčí u soudu? Čtěte zde!)