TV Nova ho v seriálu Pojišťovna štěstí, který se na obrazovky vrátí už 7. září, navždy pohřbila. Už s ním nechce nic mít. Hanzlík si diktoval neúnosné honoráře jako zahraniční star!

"Choval se naprosto nemožně a přezíravě. Měli jsme z něj dojem, že tahle země mu nesahá ani po kotníky," svěřil Blesku jeden z tvůrců seriálu, kde Hanzlík hrál JUDr. Krásu po boku Kateřiny Brožové coby Dagmar Krausové. A když Hanzlík vystartoval s výší honorářů, byli filmaři v šoku.

"Chtěl nějakých padesát tisíc za jeden natáčecí den. A k tomu se ještě hlásil o výdaje za dopravu, protože vlastně bydlí ve Švýcarsku. Nikdo tolik peněz nepožadoval. Je bláhové si myslet, že by je vůbec dostal," prozradil zdroj z Hanzlíkova hereckého okolí. Běžně se totiž slušné honoráře za natáčecí den pohybují kolem 15 tisíc korun. "S Hanzlíkem a penězi nemáme problém," tvrdil ještě před časem režisér seriálu Jiří Adamec. Teď ale štábu došla trpělivost.

Jaromír Hanzlík, který proslul filmy Léto s kovbojem, Noc na Karlštejně či Postřižiny, měl i jiné manýry, na které mu však televize nepřistoupila. "Musel mít na natáčení drahé exkluzivní sako. Snad abychom ho jeli koupit do Ameriky. Tak jsme si řekli, že se nenecháme jen tak vydírat a vláčet jeho vrtochy. Koupili jsme běžné sako v Praze, přišili na něj jen tak naoko nášivky a bylo vystaráno. "Tak vidíte, že to jde," pochvaloval si prý potom podle slov štábu Hanzlík.

Samy kostymérky prý z něj nebyly zrovna nadšeny a říkaly: "Na co si to hraje? Má krátké nohy a velký zadek!" A tak náročný Hanzlík v Pojišťovně už nebude. Spadne s letadlem cestou z Ostravy...

Kdo se naopak v Pojišťovně štěstí objeví, se dozvíte tady.