Ten se živí úžasně romantickým povoláním. Je kominíkem. "Baví mě to. S tátou máme v Praze kominickou firmu," řekl Blesku Honza.

Jak Honza prozradil, s Dominikou se seznámil před čtyřmi lety na diskotéce. "Je to skvělá holka. Poslední dobou si ale spíš voláme, než se vidíme. Dominika je pořád někde v zahraničí," přiznal a prozradil, že seriálová Adriana Pešková z Ulice je momentálně v Hongkongu.

"Z Asie už mi volala, prý se jí tam daří," pokračoval Honza, jehož fotografie s Dominikou z různých dostaveníček po barech se sice objevily na stránkách tisku, ale pokaždé s titulkem ´Neznámý milenec Kadlčkové´. "Nijak mě to neuráželo, bavili jsme se tím," podotýká Honza, který Dominiku dostal na své oči, pěknou tvář, urostlou postavu, krásné ruce a především charisma a temperament.

Fotogalerie
2 fotografie

"Líbí se mi, když má muž hezkou vypracovanou postavu," přiznává Dominika, pro kterou kominické řemeslo nepostrádá půvab, ale vzhled člověka je pro ni podstatný. "Jako první koukám na oči, úsměv a ruce. V očích a úsměvu hledám upřímnost a neupravené ruce mě iritují." Nepotřebuje prý vedle sebe metrosexuála, ale ruce jsou ruce.

"Až se Dominika vrátí, vyjedeme si spolu do Rožmberka nad Vltavou. Mám tam prarodiče a vyrůstal jsem tam. Sjedeme si vodu, to Dominika ještě nezná," těší se Honza.


Stáhněte si zvonění
Ulice
106752 pošlete na 907 99 30

Cena SMS je 30 Kč. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz