Narozdíl od většiny svých kolegyň, které si nechaly do prsou dát silikonové implantáty, zvolila Kadlčková jinou metodu. Do prsou si nechala dát „vycpávky“, které nejsou silikonové, ale jsou naplněné fyziologickým roztokem.

Fotogalerie
3 fotografie

„Tahle metoda se v Česku skoro vůbec nepoužívá. Dělá jí tu jen jedna klinika. Výhodou je, že po této metodě jsou mnohem menší jizvy,“ vysvětluje Kadlčková.

„Implantáty se totiž do prsou vloží prázdné a teprve když jsou na místě, tak se naplní fyziologickým roztokem,“ dodává modelka. Fyziologický roztok je přitom 0,9 procentní roztok chloridu sodného, neboli kuchyňské soli. Tato revoluční metoda je v zahraničí stále populárnější, ale v Česku je zatím v plenkách. Dominika je tak první celebritou, která ji využila.

„Mě prostě příroda v tomto ohledu moc neobdařila a o plastice jsem přemýšlela už asi od šestnácti let. Když mi bylo osmnáct, tak jsem se pevně rozhodla, že to udělám a to se teď stalo,“ dodává herečka a modelka.

V plastické chirurgii ve světě přitom nové trendy v zvětšování prsou přicházejí každý den. „Třeba se teď zkouší umělá prsa plnit sojovým gelem,“ s úsměvem popisuje jeden z plastických chirurgů.

Kadlčková je tak první slavná Češka, která má v prsou kuchyňskou sůl, jaká celebrita si asi nechá první zvětšit prsa pomocí sóji?