Ovšem jestli bude pořad opravdu hvězdný, těžko říct. Zatím jedinou celebritou, která svou účast potvrdila, je totiž mladá a nepříliš zářící zpěvačka Iva Frühlingová. Spousta mnohem větších hvězd ale dalo České televizi košem!

StarDance 3 opět vsadí na osvědčené kombinace osobností: sportovec, modelka, herec, herečka, moderátor, tvář České televize a klaunbavič. Zatím jedinou celebritou, která účast ve StarDance 3 potvrdila, je ale zpěvačka Iva Frühlingová.

Ukecaná Frühlingová

Autor: 

"Jak to víte? Kdo vám to řekl? To snad není možné! Podepisovali jsme smlouvu, že se před tiskovou konferencí nikdo nesmí nic dozvědět!" vykoktala Frühlingová, když se jí Nedělní Blesk na účast v soutěži zeptal.

"Teď vám opravdu nemůžu nic říct, měla bych z toho průšvih, nezlobte se," dodala.

Autor: 

Vážně se spekuluje i o missce Janě Doleželové (27). Její kamarádka "propálila" na jednom večírku, že Janina účast ve StarDance 3 je tajná! Projektová manažerka ČT Lucie Slezáková naznačila i možnou účast zpěvačky Ewy Farné (14). Její manažer Lešek Wronka to ale nepotvrdil. Ewa prý musí studovat.

Polívka nemá čas

Autor: 


Jisté je naopak to, že celá plejáda hvězd nabídku České televize odmítla. Dramaturg StarDance Jan Potměšil lituje, že televize nezískala Lucii Vondráčkovou (28). Čeká ji totiž premiéra muzikálu Kvaska a natáčí, takže to nešlo skloubit.

Tvůrci pořadu měli zájem i o Bolka Polívku (59). Nakonec se ukázalo, že by desítky hodin tréninků nedokázal časově zkoordinovat s natáčením Manéže.

Nabídku k účasti nepřijal ani herec a zpěvák Richard Krajčo (31). Prý nemá čas. Ve hře byla i skokanka o tyči Kateřina Baďurová (25), držitelka stříbrné medaile z mistrovství světa. Tu ale čeká halové mistrovství Evropy.

Dejdar nezatancuje

Autor: 

Kvůli jiným projektům nemůže soutěžit ani vynikající tanečník Martin Dejdar (43), který se ve slovenském pořadu Bailando dostal až do finále!

Naopak o účasti "zlatého hocha" z Nagana Dominika Haška (43), moderátorky Ivety Toušlové (39) nebo herce Tomáše Matonohy (37) se pořád ještě spekuluje.

Vybrané osobnosti již podepsaly smlouvy a byly představeny profesionálním tanečníkům. Oficiální tréninky sice ještě nezačaly, ale je pravděpodobné, že některé páry berou svou účast natolik vážně, že začaly trénovat s předstihem.


Předchozí soutěžící: Mahu a Kuna vytancují miliony!

Mahulena s Jardou Kunešem
Autor: Ladislav Křivan

Účast v tanečních soutěžích StarDance a Bailando přinesla mnohým celebritám nový zdroj příjmů. O taneční vystoupení Lucie Borhyové (30), Ivy Kubelkové (31), Václava Vydry (52), Michala Dlouhého (39) a Roberta Záruby (39) je velký zájem. Více informací najdete zde.

Doslova na roztrhání je pak Mahulena Bočanová (41), která v prvním kole odstoupila po zranění svého tanečníka.

Tancování na plesech i firemních večírcích teď celebritám výrazně vylepšuje rozpočet. Například oblíbený "sporťák" ČT Robert Záruba je čas od času požádán, aby veřejně vystoupil se svou televizní taneční partnerkou Vandou Dětinskou (19).

Příležitostně vystupuje i Lucie Borhyová s Petrem Pikem (23). Zájem je o Michala Dlouhého s Michaelou Gatěkovou (22).

Tím, komu účast převrátila život naruby, je ale jednoznačně Mahulena Bočanová. Z herečky je tanečnicí se vším, co k tomu patří - tedy i s tvrdými každodenními tréninky. Mahu se svým tanečníkem Jardou Kunešem (36), přezdívaným Kuna, tráví čtyři až pět hodin denně. Více informací najdete zde.

Dostávají neuvěřitelné množství nabídek na vystupování a tancem si vydělávají velmi slušné sumy. Proslýchá se, že za jedno vystoupení dostane každý z páru dvacet tisíc korun.

Uvážíme-li, že vystupují asi stokrát za rok, přijde si každý jen tancem na velmi hezké dva miliony korun ročně.