Právě na obrazovce nejsledovanější komerční televize se totiž odvážná milostná scéna mezi herečkami Zuzanou Norisovou a Zuzanou Stivínovou má odehrát.

Podle informací Blesku se obě herečky musely 'sblížit ' pro jeden film z přísně utajované série s názvem Soukromé pasti. Televize Nova svůj nový projekt ještě úzkostlivě tají a podrobnosti o cyklu původních televizních filmů zatím odmítá komentovat.

Blesku se přesto podařilo zjistit pár podrobností o jednom z nejpikantnějších příběhů Soukromých pastí. Zuzana Stivínová v něm hraje vdanou ženu, která pozná, co jí v manželství chybí, až když se zamiluje do své mladší kolegyně - Zuzany Norisové.

Fotogalerie
1 fotografie

Příběh tak bude jedním z prvních televizních filmů, které se otevřeně vypořádávají s dosud spíše tabuizovaným tématem lesbické lásky. Natáčení zpočátku nebylo jednoduché ani pro samotné herečky, které musely bojovat s jistými rozpaky, obzvlášť u 'líbacích scén'.

Není divu, pro obě herečky šlo o první lesbickou milostnou scénu v jejich kariéře. A možná i první takovou scénu v tuzemské televizi vůbec.

Kdo další se oddával lesbickým hrátkám? Alanis Morissette tvrdí: Líbání s Jessicou Parker bylo nudné! Více zde.

O jednom z bývalých ex-milenců Norisové čtěte zde.