Tentokrát se podrobila komplikované operaci nohy. Podle informací Blesku jí lékaři museli vyměnit kloub za umělý! Kvůli totální endoprotéze tak musela podstoupit několikahodinovou narkózu. Tedy už podruhé v měsíci, což může být podle odborníků vzhledem k jejímu věku velmi nebezpečné...

Další operace

Jiřina Jirásková (77) musela podruhé v měsíci prodělat komplikovanou operaci! Tentokrát ji vezla do nemocnice záchranka poté, co doma upadla. A zranila se tak nešťastně, že putovala hned na sál. Podle informací Blesku má za sebou několikahodinovou operaci nohy a náhradu kloubu - takzvanou totální endoprotézu!

"Už je mi dobře, ale nemohu opustit byt, kdyby náhodou..." řekla Blesku ještě minulý pátek Jiřina Jirásková, když ji propustili z nemocnice po komplikacích se zauzlováním střev. Její slova se bohužel začátkem týdne naplnila! V noci z neděle na pondělí se totiž ve svém pražském bytě šla napít do kuchyně, upadla a... Musela ji do nemocnice na 'Karláku' převézt záchranka. Herečka se okamžitě podrobila operaci!

Doposud Jiřina Jirásková leží na jednotce intenzivní péče a režisér Jiří Adamec k tomu říká: "Když Jiřinku vrátili poprvé domů, oddychl jsem si a odjel na dovolenou do Turecka. Teď jsem dostal pro mě hroznou zprávu, že Jiřinka bude potřebovat nejméně měsíc rekonvalescence. Bez seriálové paní Kekulové Pojišťovnu štěstí točit nelze," přiznal Blesku zdrceně Adamec, otec televizního seriálu Pojišťovna štěstí.

Sám režisér si moc dobře uvědomuje, že dvě narkózy v jednom měsíci jsou pro ni velmi nebezpečné. To potvrzují i lékaři: "Každou narkózou se může poškodit mozek a zvlášť u lidí v pokročilém věku," prozradil Blesku jeden z lékařů Všeobecné nemocnice na Karlově náměstí, kde herečka leží na jednotce intenzivní péče...

Jiřina Jirásková už jednou v životě endoprotézu dostala, a to paradoxně ve čtvrté řadě seriálu Pojišťovna štěstí.