Marešova oslava se zvrhla v nezřízenou pijatyku, a jak Hezucký potvrdil, nechyběly ani svůdné dívky. Prý tanečnice!

"Už si ani nepamatuju, kolik nás tam bylo. Asi tak deset. Byl jsem hodně opilej. Detaily nejsou důležitý," reagoval na otázky Blesku. Při zmínce, že si účastníci Marešova veselí v podniku Vila Botanica v Horním Bezděkově užívali i prostitutek, se však Patrik na chvíli zamyslel.

Fotogalerie
1 fotografie

"Prostitutky? Nějaký tanečnice... Mám pocit, že byly tři," pokoušel se 'rozpomenout' na večírek, kde měl Mareš za tyto profesionálky zaplatit 44,5 tisíce korun. "Já jsem se ale se svobodou neloučil. Pro mě tam netančily," snažil se distancovat od Marešova překvapení pro pozvané kamarády.

A na informace, zda se souložilo u akvária, ještě dodal: "Já ani nevím, že tam bylo akvárium. Byla to taková klasická rozlučka se svobodou. To víte, já jsem ten večer hodně pil. Nevím, co jsem tam popíjel, nějakýho vizoura jsem si dával. Když pijete, tak to ani nepočítáte," omlouval svou dočasnou 'ztrátu paměti' Marešův kolega z rádia Evropa 2.

"Vytvořili jste ze mne jednoho z nejaktivnějších účastníků večírku. O to nejde, ale je to zvláštní. To víte, zábava to byla každopádně. Jsou detaily, které si nepamatuji, to jsou maličkosti pro mě. Nevím už, jestli to začínalo v sedm nebo v osm večer. Krásně jsme si všichni povídali. A já jsem odjížděl někdy kolem páté ranní autem se S.O.S. taxi," spřádal Patrik útržky z Marešovy utajované party luxusním golfovém klubu, kde se ocitl poprvé.

"Bylo to tam hrozně fajn," pochvaloval si Hezucký Marešovu akci a nevyloučil, že by se na 'místo činu' zase někdy vrátil.

Další informace o divokém večírku čtěte zde.