Divoký mejdan, při kterém se červenaly i zdi hotýlku u Prahy, měl být moderátorovou rozlučkou se svobodou. Jen za čtyři profesionálky, které si nechal dopravit z pražského klubu, zaplatil Mareš 44,5 tisíce! Souložilo se i u akvária v restauraci, kterou předtím vyklidily Marešovy gorily!

Přípravy na loučení se svobodou, které proběhlo dva dny před samotnou svatbou, začaly ve Vile Botanica v Horním Bezděkově u Unhoště už v podvečer. Do areálu vtrhla Leošem najatá bezpečnostní agentura a pustila se do kontroly terénu.

"Personálu sebrali mobilní telefony, aby si nemohli třeba něco vyfotit nebo upozornit na to, co se tady děje. Pak se pár konzumujícím, kteří ještě seděli v restauraci, nabídla značná sleva, aby prostor urychleně opustili," řekl Blesku jeden ze svědků. Ochranka kvůli nezvaným hostům dokonce zabednila i okna. Teprve poté mohl přijet Mareš se svými kamarády. A začalo se mohutně popíjet.

"Před vchod přivezli čtyři holky z klubu K5 a Mareš za ně hned v hotovosti zaplatil. Rovnou z kapsy vytáhl 44 a půl tisíce," upřesnil čtenář Blesku, který se v té době nacházel poblíž areálu. Když slečny dorazily, začaly pravé orgie. "Nestačilo, že si je pánové mohli odvést nahoru na pokoj. Dokonce šli na věc rovnou dole v restauraci, třeba hned vedle akvária. Nejaktivnější byli Mareš s Hezuckým," vyprávěl Blesku svědek.

Kromě profesionálek se však měla s pány bavit i Zuzana Belohorcová. "Byla to stoprocentně ona," tvrdí zdroj. Slovenská sexbomba to ale popírá. "Musím mít dvojnici, jinak to není možné," řekla Blesku. Na bujarém mejdanu se vůbec nešlo spát, když se v pět ráno objevil pekař s čerstvým pečivem pro restauraci, ochranka ho ještě musela vyhodit. "Mareš s Hezuckým odcházeli až v půl osmé ráno," dodal zdroj.