Pořadatelé si teď lámou hlavu, jak megastar, která proslula ústřední písní filmu Titanic, plně uspokojit.

"To bude oříšek. Měli bychom sehnat dvě jedenapůllitrová balení a dvanáct půllitrovek vody z Fidži v Oceánii. Chce ji do své šatny," prozradil Blesku jeden z organizátorů zpěvaččiny show Taking Chances. Podle jeho slov snad nebude problém jen s šesti plechovkami dietní koly a bramborovými lupínky. Zpěvaččin management pro kapelu a doprovod objednal 240 piv převážně zahraničních značek a 31 lahví vína výlučně z prestižních francouzských nebo italských vinic.

Podle informací Blesku přiveze techniku do Prahy 21 kamionů. Hudebníky, tanečníky a technický personál dopraví do vysočanského gigantu deset autobusů, tři limuzíny a tři minivany. Pro více než stočlenný tým Céline Dion bude připraveno šestnáct velkých šaten.

"Poprvé v historii O2 Areny bude podium uprostřed plochy. Výhledu na něj nebude bránit žádná konstrukce, protože zvuková a světelná technika budou zavěšeny nahoře u stropu," prozradil pořadatel megaakce, na níž před zpěvačkou kanadského původu vystoupí Lenka Filipová.

Céline, která chtěla být vždy hvězdou jako Michael Jackson, se v Česku nechce zdržovat. "Máme informace, že tady nehodlá ani přespat a soukromým letadlem zase odletí pryč," uvedl Blesku zdroj seznámený s přípravami koncertu.

 


Hvězdný program

Koncert 26. června trvá dvě hodiny a je rozdělen do čtyř částí - soulové, rockové, popové a části inspirované cikánskou, španělskou nebo arabskou kulturou. Zpěvačku doprovodí osm tanečníků s desetičlennou kapelou.

Céline Dion slibuje show plnou světel, hudby a tance, na jejíž přípravě se podílel Jamie King známý ze spolupráce s Madonnou, Christine Aguillerou nebo Ricky Martinem.


Stáhněte si do mobilu zvonění
My Heart Will Go On
706680 pošlete na 907 99 30
Cena SMS je 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz