Společnost herci, který jeden z 'uličních' mejdanů zakončil víc než společensky unavený, překvapivě dělal režisér Jaroslav Brabec (54).

Nejdříve to vypadalo, že režisér, který se podle informací Blesku rozvádí se svou ženou Veronikou Freimanovou, přišel na večírek Ulice do PM klubu za Romanou Brožkovou, s níž kdysi spolupracoval na svých filmech. Jakmile se k hovořící dvojici přiblížili fotografové, nakrátko ostříhaná dáma vyplašeně uhýbala.

Brabec se však zdržel jen pár minut a spolu s Ondřejem Pavelkou popíjejícím mojito odešel do nedalekého podniku. Oba muži zřejmě řešili krizi středního věku, protože Brožková, která se k nim na chvíli připojila, se brzy vrátila mezi kolegy z Ulice.

Fotogalerie
5 fotografií

PM klub se mezitím vyprázdnil, odešly maminky s dětmi jako Markéta Hrubešová s malou Christel, pak také dámy, které miminko plánují, jako Michaela Maurerová a zbylo jádro 'pařmenů' - Hana Maciuchová, která na večírek přišla později, Adrian Jastraban s přítelkyní a hlavně Alexander Minajev, který celý večer holdoval vodce.

Krátce před půlnocí své kolegy přišel pozdravit také Martin Hofmann, přítel Jitky Čvančarové.