Romantický výhled na vlny je ale zatím jen krásná iluze. Luxusní komplex je jedno velké staveniště, kde se za pár měsíců budou tísnit stovky hostů. Zdá se, že Mareše v Bulharsku tak trochu napálili.

Mareš plánuje, že s rodinou si hnízdečko začne brzy užívat. Chce si pořídit jachtu a kotvit poblíž. Zatím ale jen máloco nasvědčuje tomu, že by v Carevu Leoš s rodinou mohl v dohledné době nerušeně odpočívat.

Hotelový komplex, v němž je i Leošův apartmán, je jedno velké staveniště. Plánovaná kolaudace na červen je ofi ciálně jen o měsíc zpožděna, ale podle informací místních to vypadá, že komplex nebude obyvatelný ani po tomto termínu. Ke komplexu apartmánů vede jen rozbitá polní cesta, stejná je i na pláž. Nikde není nic upravené, všude jen křoví, stavební materiál a obrovské haldy kamení.

I přesto je Mareš optimistický a tvrdí, že jde o dobrou investici do budoucna. „Po kolaudaci bude luxusní apartmán obratem ruky zhodnocen o nejmíň milion korun,“ mínil včera v rozhovoru s Bleskem moderátor. „Na jachtu se těším, určitě si ji koupím,“ nezastíral včera dokonce Mareš, který se ale nejvíc těší na klid.

Toho se ale vzhledem k charakteru stavby hotelového komplexu s plánovanými stovkami hostů asi hned tak nedočká. Na malou pláž, která je jen pár desítek metrů od areálu, se těžko vejdou všichni. Jen o pár desítek metrů dál jsou ve výstavbě podobné komplexy pro stovky hostů a jejich klienti se budou dělit o stejnou pláž, na které se bude tísnit i Leoš Mareš s rodinou. „Pohled na moře ale stojí za to,“ říká přesto optimisticky moderátor.


Leoš Mareš (32) je nejbohatším moderátorem v Česku. Měsíčně vydělává miliony. A ne nadarmo o něm někteří mluví jako o králi luxusních vozů a nyní i nemovitostí.

Do své sbírky teď přidal přepychový byt v bulharském Carevu. Co všechno vlastně Mareš vlastní, když se jeho majetek odhaduje na 35 milionů korun?

Fotogalerie
1 fotografie

Nemovitosti:

Statek v Záblatí u Ponědraže - 5 milionů

Zhruba před třemi lety ho pořídil za 1,3 milionu korun. Teď ho kompletně rekonstruuje a bude v něm mít kromě krytého bazénu a sauny například tenisový kurt.

Byt v Praze-Braníku - 3,6 milionu

Luxusní apartmá po Přemku Podlahovi koupil Mareš před lety. V něm teď žije se svou dlouholetou přítelkyní Monikou Poslušnou a synem Kubou.

Byt v Berouně - 1,5 milionu

V berounském bytě v Branislavově ulici je Mareš trvale hlášen a strávil v něm své dětství, než se odstěhoval do Chebu.

Vila v Holyni - 10 milionů

Horní patro luxusní vily, ve které žije Marešova babička, se pronajímá. Vila má krytý bazén a vnitřek je zařízen velmi komfortně.

Byt v bulharském Carevu - 3,2 milionu

Výhodná investice - tak nazval Mareš svůj poslední nákup nemovitosti. Byt má zhruba 81 metrů čtverečních a leží v luxusní čtvrti kousek od pláže.

 

Auta:

Audi TT - 2 miliony

Vůbec jedno z prvních Marešových aut, jímž brázdil silnice po republice. S audinou v roce 2004 pobořil dopravní značku.

Audi R8 - 3,5 milionu

Horká Marešova novinka do jeho vozového parku. S tímto bourákem přijížděl v posledních týdnech na přenosy X Factoru.

Porsche Cayenne - 3 milionu

Vůz, který nabízí bezpečí pro celou rodinu, si Mareš pořídil před pár lety. A jezdí s ním hlavně v zimě.

Ferrari Modena 360 - 3,4 milionu

Svůj klukovský sen si splnil, když si dopřál tohohle červeného krasavce. Stejně jako jeho Audi TT se ferrari neobešlo bez nehody.

Range Rover Sport - 2,3 mil

Terénní vůz věnoval jako dárek své přítelkyni Monice Poslušné (33) k devátému výročí jejich vztahu.

 


Stáhněte si do mobilu zvonění
Finská píseň
705061 pošlete na 907 99 30
Cena SMS je 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz