"Je to pravda," potvrdil Blesku moderátor, který nedávno čelil sexuálnímu skandálu s prostitutkou... Rudolf Šindelář Marešovo nové hnízdečko lásky se nachází v novostavbě apartmánů v luxusní čtvrti městečka Carevo jen pár desítek metrů od krásné písčité pláže.

Právě čisté moře a romantická atmosféra v poslední době lákají do Careva stále více turistů. A i to je jeden z důvodů, proč se Mareš rozhodl pro nákup nemovitosti v Bulharsku. "Myslím si, že je to pro mě výhodná investice," řekl včera Blesku moderátor.

Mareš tak má zřejmě peněz, že by je mohl lopatou přehazovat. Nedávno si totiž koupil novinku do svého vozového parku - super rychlé Audi R8 za 3,5 milionu korun. A to není všechno! Své přítelkyni Monice Poslušné k 9. výročí jejich vztahu letos v dubnu pořídil jako dárek vůz Range Rover Sport za 2,3 milionu korun.

Mareš tak svými investicemi potvrzuje, že ne nadarmo se o něm mluví jako o nejpracovitějším moderátorovi v republice. Jak ale tvrdí někteří jeho kolegové, Leošovy drahé nákupy v poslední době jsou možná i 'žehličkou ' za nedávný sexuální skandál.

Jak vypadá byt?

Honosný byt o velikosti 81,56 metrů čtverečních leží zhruba 80 metrů od pláže a 70 kilometrů jižně od města Burgas. Mareš se zřejmě těší, až si na prázdniny do Careva vyrazí s rodinou.

I přes to, že jde o velmi oblíbenou destinaci mezi turisty, Mareš ani jeho budoucí manželka se nemusí bát českých turistů. Jeho byt je totiž postaven ve velmi luxusní části města.

 


Co je Carevo?

Carevo je bývalá řecká vesnice Vasiliko, dnes patří mezi turisty velmi oblíbené letovisko. U městečka s 6 tisíci obyvateli je malý přístav a pláž se skalnatým výběžkem a množstvím restaurací.