Leoš Mareš (32) má pořádný skandál. Potom, co středeční Blesk informoval o jeho žhavé sobotní noci s prostitutkou, má co vysvětlovat.

Začal s tím hned dnes ve své ranní show na Evropě 2. "Ze sobotního večera si nepamatuju vůbec nic. Jediné co vím, co mi říkal kamarád, který tam se mnou byl, že tam potom přišli nějací lidi s drinky," uvedla naše moderátorská jednička. Prý mu museli hodit něco do pití a pak ho odtáhnout někam na privát. <a href="http://www.blesk.cz/Clanek204383.htm" base target="_blank"><b>Více si o Marešově noci přečtěte zde</b></a></td>.

Mareš se domnívá, že celou akci na něj někdo předem přichystal, ve snaze připravit ho o peníze. Žena, která pořídila Marešovy choulostivé snímky, se ho prý snažila mobilem vydírat, ale on jí zavěsil.

Co na to všechno říká přítelkyně Monika Poslušná, se kterou plánuje za pár týdnů svatbu? Moderátor tvrdí, že je na jeho straně...

<strong>Exkluzivní fotografie ze žhavé noci uvidíte už v pátečním tištěném Blesku! </strong>
<strong>Vzkaz pro ty, kdo by bez oprávnění chtěli některé z těchto fotografií použít: Naši právníci vás sledují!</strong>