Na sociální síti se Natálie Jirásková objevila v šatech, které velmi připomínaly ty, které kdysi oblékla její matka Iva Kubelková na akci Wellnes Celebrity Show v roce 2006, kterou moderovala. Vlastně to byly se vší pravděpodobností ty samé. Sexy róba s odvážným výstřihem až k pupíku, s výraznými stříbrnými prvky a upnutým střihem, co těsně obepínal tělo jak modelky, která se stala první ViceMiss roku 1996, tak i teď její neméně půvabné dcery.

Sama Natálie snímek, co pořídila skrze zrcadlo pravděpodobně v koupelně, popsala slovy „lady in black“, tedy „dáma v černém“ - a nikoho nejspíš nepřekvapí, že se během chvíle dočkal celé řady pochvalných lajků a obdivných komentářů. Mimo jiné i od jejího současného partnera, mladého herce a zpěváka Adama Mišíka (26), syna známého českého muzikanta Vladimíra Mišíka (77). Ten poslal Natálii emotikon srdíčka a opičky se zakrytýma očima.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Kubelkové Natálie schovává břicho: „Strašně jsem žrala..." Kateřina Štichová, Daniel Kristl

Více než kdy jindy bylo zřejmé, že tady šly geny zkrátka přes kopírák, a že si Natálie se svou slavnou maminkou v ničem nezadá. Obě se pyšní jak naprosto dokonalými křivkami, nekonečně dlouhýma nohama, vosím pasem a velkým přírodním poprsím, tak i krásnou tváří. Není pochyb, že jsou Kubelková, co minulý rok zazářila ve StarDance, a její manžel Georg Jirásek (64) na dceru náležitě pyšní. Povedla se jim!

Fotogalerie
50 fotografií