Na léto si sice ještě chvíli počkáme, ale filmaři už pomalu začínají „sypat“ zásobu humoru v podobě komedií, které nás mají na slunečné počasí navnadit. Stejně tak tomu je v novém snímku Prázdniny s Broučkem, jenž měl včera slavnostní premiéru.

Platinová umělá inteligence

Hvězdou večera byl rozhodně Příkazký a všechny zajímalo, co se mu to stalo s vlasy. Nabízela by se varianta, že po vzoru mnoha známých žen schovává počínající šediny za platinový přeliv nebo se vrací do pubertálních let. Důvod je však mnohem jednodušší a to nová role. V připravované kriminálce hraje Lukáš umělou inteligenci jménem Emil, a aby byl jeho vzhled uvěřitelnější, musel herec nahodit až bílé háro.

Přísná učitelka a král kraťasů

Nasát trochu letní atmosféry přišla do Slovanského domu Lucie Vondráčková. Ta se nejspíš vzhlédla ve své roli učitelky v nekonečném seriálu. Ve slušivých dioptrických brýlích a sáčku vzbuzovala u přítomných pánů lehce nemravné myšlenky. V komedii také uvidíme hereckého barda Pavla Nového (75), jenž i na premiéře zůstal věrný svému stylu – kraťasy za každého počasí. Možná i kvůli takovému otužování má Pavel tuhý kořínek. „Nemám si na co stěžovat. Jsem spokojený, zdraví mi slouží a to je důležité, i když musím nosit punčochu,“ řekl herec Blesku s tím, že natáčení si velice užil a nadchla ho především krásná krajina okolo Berounky.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Premiéru si samozřejmě nenechala ujít ani hlavní hrdinka v podání Barbory Polákové (40), jež zářila stejně, jako její filmový manžel. Herečka a zpěvačka však oslňovala skvěle padnoucím kostýmkem v ostře červené barvě s růžovými detaily. Odreagovat se a na chvíli vypnout přišla také zpěvačka Kamila Nývltová (34) či herečka Markéta Děrgelová (36), jež si ve snímku také zahrála.

Fotogalerie
33 fotografií