Čtyřiadvacet hodin denně potřebuje mít supervizi. Už nestačí, že mu někdo uvaří a poklidí. „Možná ještě tak načítání knih a něco podobného, ale už rozhodně nebudu nikam vyjíždět,“ ujistil Krampol. Myšlenku na bydlení se zdravotním zázemím mu nevnukli jen jeho ošetřující lékaři, ale také v pořadí třetí manželka, bývalá manekýna Marta Krampolová (59). Jsou spolu stále ve spojení, i když se rozvedli před více než 30 lety.  

„Naštěstí jsme našli společnou řeč se sociálním pracovníkem v Nemocnici Na Františku. Chtěli jsme pro Jirku především důstojné bydlení a žití. A opravdu jsme ho našli rovnou na Jirkově milované Praze 1," ujistila Marta.

Ještě sice vyřizuje nejrůznější formality, ale nic již nebrání tomu, aby se »český Belmondo« přestěhoval tam, kde se o něj dobře postarají. „Bude mi brzy osmdesát šest let, není to žádná ostuda,“ konstatoval Krampol.

Už to nedávám...

„Ležet dlouhé dny v nemocnici je na skobu, prostě nekonečné,“ vyznal se herec. „V domově budu mít, s kým promluvit, a budou o mě pečovat, což už sám nedávám,“ připustil Krampol.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep! Hana Höschlová

Fotogalerie
43 fotografií