Na natáčení dorazil v dlouhém kimonu a hlavně s nezbytným bubínkem, kterým roky doprovázel své ulítlé televizní věštby. „Po loňském úspěchu pořadu se do druhé série přihlásilo obrovské množství lidí. Utkat se s lovci přišel například někdejší moderátor Televizních novin Martin Severa nebo právě nejslavnější český věštec Vlastík Plamínek,“ prozradila kreativní producentka Veronika Mikysková.

Pro diváky asi nebude překvapením, že právě Plamínek (vlastním jménem Vlastimil Brůček) byl jedním ze soutěžících, na kterého se jen tak nezapomene! „Svou extravagancí mě určitě nejvíce pobavil Vlastík Plamínek. Do natáčení jsem ho vůbec neznal, tak jsem se nestačil divit,“ potvrdil rovněž jeden z lovců Jakub Kvášovský (45) alias Kalkulátor.

Soutěží až o milion

Připomeňme, že v Superlovu si hráč nejprve vydělá odpověďmi určitou částku a posléze si volí, proti kolika z pětice lovců na balkonu bude hrát dál. Platí přitom úměra – více mozků, více peněz a méně vteřin náskoku. Troufne-li si proti všem, může vyhrát až milion korun!

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Doktor Vševěd odhalil tajemství svých vědomostí Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
66 fotografií