Po zdrcující zprávě, kterou Csáková obdržela od společných známých, zpěvačka okamžitě vyhledala fotku, na které jsou s Martinem spolu, a vyvěsila ji na facebook s popiskem: „Martínku, věřím, že už ti je líp. Budeš mi chybět.“ A pak ještě připsala: „Upřímnou soustrast všem jeho přátelům a pozůstalým.“ 

Už fakt, že policie prošetřuje smrt Ilonina fanouška jako možnou sebevraždu, hovoří o tom, že Martinův odchod byl tragický.  Martin se měl zdržovat v bydlišti poblíž Prahy.

„Vyhořel mladý život, a to je vždycky tragické,“ posteskla si Ilona Blesku a dodala: „Vždyť to mohl být můj syn, a tak jsem ho i trochu brala,“ dodala zpěvačka, jež sama s manželem Radkem Vonešem (51) vychovává syny Daniela (14) a Dominika (11).

Martin byl krásný kluk s podmanivými kukadly, od dětství sbíral všechna Ilonina elpíčka, písničky znal nazpaměť a nemohl se dočkat Ilonina říjnového comebackového turné Tornero. „Byl snad na všech mých koncertech! Budu ho teď na nich marně hledat...“ poznamenala smutně Csáková, která vyráží na koncertní turné po dlouhých 25 letech.

Ilonin velký návrat odstartuje přesně v den jejích 54. narozenin, a to letos 1. října. Turné bude mít příznačný název Tornero čili »Vrátím se«, jak také Csáková zpívá ve svém největším hitu. „Bude to dvacet koncertů a všechny proběhnou v říjnu! Začínám se na to připravovat už teď,“ prozradila Ilona. „Bude to veliký a moc se na to těším,” dodala s tím, že na velkolepé světelné a taneční show ji budou doprovázet i členové z její staré kapely.

Video
Video se připravuje ...

Narozeniny Csákové kalí úmrtí Gotta: S Karlem nás pojily konspirační teorie! Petr Macek

Syn už hraje s ní!

Útěchu teď Ilona hledá v rodině a v práci. Naštěstí má kalendář plný povinností a navíc ji teď ještě hřeje u srdce, že syn Dominik už je ve hře na kytaru tak dobrý, že maminku na koncertech doprovází. „Jsem opravdu pyšná!“ netají Ilona, která dokonce zvažuje, že by syna zapojila i do chystaného comebackového turné.

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111