Vypadají jako dokonalý pár – oba hezcí, mladí a zamilovaní. Herci Alžběta s Filipem se ale před natáčením seriálu Smysl pro tumor vůbec neznali a podle scénáře za pár týdnů skončili nazí v posteli. Ani pro jednoho to nebylo nic příjemného. „Neherci se na to vždycky ptají a cítím v tom, že si myslí, jak jsou mi postelový scény příjemný, ale to radši budu stokrát umírat a stokrát se rozbrečím, než abych točil na naháče,“ rozpovídal se charismatický rodák z Ostravy hostující v Národním divadle.

Byť na sobě neměli skoro nic, o vzrušení nemohla být řeč. „Ono to nejde. Erekce se může stát, ale v tom celým kolotoči na to nemyslíš. Výsledná akce trvá dvacet vteřin, tam se nic stát nemůže. Nebo nemělo by. Občas když se do toho moc položíš, tak to cítíš a zastavíš to,“ prozradil Březina v podcastu PH+show s tím, že na plac přišel v županu. „Kostymérky za tebou stojí, a když je stopka, tak ho hodíš zpátky na sebe,“ smál se a prozradil, co se dělo po dotočení milostných scén. „Pak jsem se vždycky 45 minut sprchoval,“ přiznal.

Chyběl jim kouč

Režisérka Tereza Kopáčová (54) prý natáčení milostných hrátek lehce podcenila, když nezajistila hercům kouče intimních scén. „Nebyl tam nikdo. Ono pak dochází k nepříjemným situacím. Tereza takovéhle věci nerada točí a občas nechala na nás, ať si to uděláme sami, což je úplně nejhorší,“ vylíčil Březina. „Kouč má probořit ledy a stanovit hranice. Nevíš, kam můžeš sáhnout a co udělat, aby to protějšek neurazilo,“ vylíčil. „Holky to mají těžší, mají toho víc. Mně je to vlastně jedno,“ usmál se.

Video
Video se připravuje ...

Filip Březina ukázal zákulisí natáčení Smyslu pro tumor Instagram, Česká televize

Fotogalerie
43 fotografií