Slavná moderátorka se s úspěšnou neteří pochlubila 25. ledna na svém instagramu. „Přiznám se, že jsem vůbec netušila, co vše už dokázala, a kdyby mi to nenapsala její maminka, ona sama by se asi nikdy nepochlubila. Jinými slovy: vypracovala se úplně sama,“ vyzdvihla Káťu. 

Mladá foodblogerka přitom nikdy nevyužila žádných konexí ani slavného jména (vystupuje pod neutrální přezdívkou), což Pergnerová kvituje s obdivem. „Tomu fandím, to obdivuju a to si zaslouží rozhodně respekt i podporu. Na IG ji najdete jako @bananecek. Káťo, gratuluju,“ pogratulovala neteři. Ještě dodala, že text napsala bez brýlí a doufá, že dává smysl. 

„Nemám slov. Děkuju a posílám lásku,“ odpověděla jí dojatá Káťa v komentářích. Kniha Zdravý jídlo není nuda se do prodeje dostala minulý týden.

Příspěvek Pergnerové v řadě lidí vzbudil zvědavost a recepty její neteře si šli prohlédnout. A jak se zdá, Káťa tím získala nemálo nových fanoušků. „Koukla jsem a už mám inspiraci na víkend. Určitě budu sledovat,“ napsala jedna z žen. 

„Musím říct, že když se řekne foodbloger, jsem už poněkud skeptický, ale kouknul jsem se a Káťa je opravdu nesmírně šikovná a inspirativní. Podívám se i po její kuchařce,“ rozplýval se další člověk. Kreativní lidé jsou vždy fajn, a když se někdo vypracuje úplně sám bez protekce, a bez reklam, je to úplně super,“ chválil další. 

Video
Video se připravuje ...

Pergnerová o náročném natáčení: Nechci si držet odstup. Matyáš Janíček

Fotogalerie
54 fotografií