Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vánoce celebrit: Vondráčkové pohoda s milencem a syny, Kopřivová ve třech a šokující proměna ruiny Absolonové!

/
  • Vánoce celebrit
    25. prosince 2023 ● 08:17

    Štědrý den je jedním z nejdůležitějších dní celého roku pro úplně všechny - i pro hvězdy českého šoubyznysu. Prostřednictvím sociálních sítí víme, jak ho alespoň některé z nich oslavily, a také víme, co přejí svým příznivcům pod stromeček! Pojďme se na to všechno společně podívat...

  • 1.

    Alena Šeredová (45), modelka

    Podruhé vdaná Alena Šeredová se letos rozhodla strávit vánoční svátky v Praze. S manželem Alessandrem Nasim a dětmi Štědrý večer prožili s modelčinými rodiči, sestrou Eliškou a jeí rodinou. 

    Na první Boží hod vyrazili do vyzdobené metropole. Zastavili se na Staroměstkém náměstí u vánočního stromu a nezapomněli zapálit svíčku na pietním místě, kde lidé uctívají památku obětem čtvrtečního střílení na půdě FF UK.

  • 2.

    Lucie Vondráčková (43), zpěvačka

    První Štědrý večer prožil bijec Zdeněk Polívka s přítelkyní Lucií Vondráčkovou a jejími syny. Zpěvačka má s exmanželem Tomášem Plekancem střídavou péči, ale letos vyšel 24. prosince na ní. 

    Bohatě prostřenou tabulí se na sociální síti pochlubil Zdeněk a nešetřil srdíčky. 

  • 3.

    Veronika Kopřivová (32), modelka

    Přejeme Vám krásné Vánoce a pohodové svátky ve zdraví a v lásce s vašimi blízkými,“ popřála Veronika Kopřivová a přidala fotku, na které je i tatínek dcery Elly Miroslav Dubovický. S tím už modelka víc jak rok netvoří pár, ale o holčičku se střídavě starají a svátky tráví společně. 

    „Veselé Vánoce všem. Jinak nevím, jak vy, ale já se těším na ten maraton obžerství a na to, jak Ellinka bude v “sedmém nebi”,“ dodal Dubovický. 

     

  • 4.

    Monika Absolonová (47), zpěvačka

    Letošní Štědrý večer byla Monika Absolonová bez synů, protože byli u tatínka  hokejisty Tomáše Horny (43). A tak si s kluky užila 23. prosince, a pak byla u svého bratra Marka, objela příbuzné a navštívila hroby na hřbitovech. 

    Obrovskou radost jí přinesla návštěva chalupy, kterou po koupi musela téměř celou zbourat. „Ten Ježíšek mi teda nadělil krásný věci. Sedím v autě, obešla jsem uvnitř celou chalupu a vlastně si tak říkám, jestli to někdy dotáhnu, ale já věřím že ano. Mám ze střechy strašnou radost,“ pochlubila se zpěvačka. Z pastoušky se mávnutím proutku stala hacienda, která se pomalu, ale jistě zvelebuje. 

  • 5.

    Monika Absolonová (47), zpěvačka

    Štědrý den si o něco dříve užila zpěvačka Monika Absolonová - se svým ex-partnerem, hokejistou Tomášem Hornou (43), má totiž dva synky, a jelikož si je po rozchodu na svátky střídají, vyšel letos čtyřiadvacátý prosinec na něj.

    „Krásnej Štědrej den i večer, požehnané vánoční svátky. Hodně zdraví, štěstí a lásky Vám všem přeju ze ❤️. My si naše Vánoce moc užili a navíc šel po rozbalování v TV Anděl Páně 2. Ale člověk nemůže nemyslet na to, co se stalo, a jak je pozůstalým… strašné… a jakákoliv slova nevystihnou nic… Hodně síly,“ zmínila čtvrteční střílení na půdě FF UK.

  • 6.

    Ewa Farna (30), zpěvačka

    Děsivá událost zasáhla i pěnici Ewu Farnou. „Ani nevím, co napsat, tohle budou pro mnoho lidí dost jiné Vánoce. Nemůžu přestat myslet na všechny pozůstalé, rodiny obětí, kamarády, spolužáky. Upřímnou soustrast. Lásku všem a je mi jedno, jak banálně to zní. Nic víc není. Opatrujte se, zároveň se nenechte zastrašit, zapaluju svíčku navíc a přeju si pro nás všechny soudržnost, moudrost, empatii, laskavost. Pokud možno hezké a hlavně klidné Vánoce, moji milí,“ napsala k černobílému záběru na filozofickou fakultu.

  • 7.

    Anna K. (58), zpěvačka

    Slova zpěvačkyAnny K. (která má v občanském průkazu mimochodem jméno docela jiné, a to Luciana Krecarová) netřeba opisovat. Tento příspěvek sdílela na svém instagramu a my vám jej přinášíme tak, jak je:

  • 8.

    Radek Melša (29), herec

    Nejinak je tomu v případě herce Radka Melši.

     

    „Drahý Ježíšku,

    Přeji si, abychom byli…

    Abychom neztratili tu mnohovrstevnatou sílu vidět a milovat.

    Aby utrpení ještě více rozmělňováno bylo tím jemným a dojemným semknutím v empatii a starosti o druhé.

    Abychom se dokázali postavit svým horlivým strachům a uměli je nechat proplout skrz nás do údolí zahojení.

    Abychom dokázali laskavě pochopit a vyslechnout druhé i s bolestmi a neduhy, které mají.

    Abychom uměli za časů slunce i deště zpívat a tancovat tak dlouho, jak nám jen síly dovolí.

    Přeji si, aby se všechny ty barvy světa propletly v jedno velké pochopení a naději.

    Aby se více hodovalo nad bohatstvím duše a intelektu.

    Aby zastavení se, pláč i jinakost nebyly slabostí.

    Aby vláha smíru a objetí proplouvala okolo pouští neshod mnohem častěji.

    Aby nekonečnost rodinného tepla a pravých kamarádství zateplila každou osamocenou zátoku.

    Aby pohled do očí milovaného trval o krapet dýl.

    Aby všechno to dětství na chalupách nikdy ze vzpomínek nezmizelo.

    Aby štěstí nebylo cílem, ale usedlostí s pootevřenou brankou.

    Aby vůně toho všeho živého nevyprchala ve dnech motivačního smogu a temna.

    Aby nás nikdy neopustila láska.

    A my ji.

    Přeji si, abychom byli…“

  • 9.

    Vendula Pizingerová (51), podnitelka

    K Vánocům patří i naklizený domov. Ten však nehrozí u Venduly Pizingerové, zakladatelky nadace Kapka naděje. „Krásné svátky Vám všem. Nic naleštěnýho Vám nemůžu nabídnout, snad to tady dám do příchodu Ježíška trochu do kupy. Tak snad jen přání zdraví, štěstí a pospolitosti,“ uvedla k záběrům ze svého domova, v němž sice nechybí nazdobený stromeček, ale ani v něm není zrovna dvakrát pořádek... Manžel Josef (35) se synem Josífkem (3) však vypadají spokojeně, a to je důležité!

  • 10.

    Simona Krainová (50), modelka

    Modelka Simona Krainová zalovila kvůli svému vánočnímu přání v archivu a sdílela rozkošnou fotku z dob, kdy byli její synové Max (13) a Bruno (11) ještě hodně malí caparti. „Tuhle si tady na Vánoce vždy odložím... Je moje nejmilejší,“ vysvětlila. „Krásné svátky vám... Přeji si ze srdce, ať už se ten náš čim dál děsivější svět probere a lidi najdou znovu lásku, vlídnost a klid v duši.“

  • 11.

    Hana Mašlíková (41), modelka

    „Přeji vám klidné prožití vánočních svátků moje INSTA RODINKO. Pokud prožíváte krásné období, tak vám přeji, ať nikdy neskončí. Pokud prožíváte nelehké časy, tak vám přeji, ať najdete sílu všemu čelit, ať se vše zlé v dobré obrátí a vy naleznete znovu světlo. Opatrujte se, mějte kolem sebe milující lidi s dobrým srdcem, špatné, falešné nebo toxické vykopněte - a zavřete všechny okna, ať se nemají kudy vrátit,“ 
    vzkázala svým příznivcům modelka Hana Mašlíková - a v instastories ukázala, jak se synkem Andreasem (6) strojí stromeček.

  • 12.

    Zuzana Belohorcová (47), bývalá modelka

    Svým vánočním stromkem, nazdobeným až v dalekém Tenerife, se pochlubila na sociální síti také někdejší modelka Zuzana Belohorcová. „Ready for Christmas,“ komentovala svou výzdobu. Na větvích po vzoru USA nechybí ani vánoční elfové ve svetrech. Je totiž pravdou, že Zuza s celou svou rodinou žila dlouhá léta v Miami.

  • 13.

    Miluše Šplechtová (66), herečka

    Manželka herce Jana Hrušínského (68), taktéž herečka Miluše Šplechtová, byla na Štědrý den stručná. „Klidné Vánoce všem lidem dobré vůle,“ napsala k záběru vánoční stromečku a své poselství, v této těžké době tak potřebné, doplnila vánoční písní Happy Xmas (Was Is Over) od Johna Lennona (†40) a Yoko Ono (90).

  • 14.

    Markéta Konvičková (29), zpěvačka

    Nijak zvlášť se nerozepisovala ani zpěvačka Markéta Konvičková. „Šťastné a veselé Vánoce. Prožijte je ve zdraví, lásce a pohodě s těmi nejbližšími,“ přála svým followerům. A to i vzdor faktu, že ji samotnou zdraví trošku před svátky potrápilo - sdílela totiž fotku sice od stromečku, ale zato s paralenem v ruce.

  • 15.

    Marian Vojtko (48), zpěvák

    „Krasné Vánoce vinšuji všem,“ napsal jednoduše ke svému selfíčku od stromečku i zpěvák Marian Vojtko, známá muzikálová hvězda.

  • 16.

    Veronika Žilková (62), herečka

    Herečka Veronika Žilková tráví Vánoce s rodinou v Rakousku, konkrétně v Salzburku. „Rodina se fotit nechce, tak jsem aspoň ulovila NEmilovníka Vánoc,“ vtipkovala u snímku, na kterém pózuje s člověkem v masce Grinche.

  • 17.

    Kamila Nývltová (34), zpěvačka

    „Veselé Vánoce všem lidem na celém světě plné nekonečné lásky, Božího požehnání a prožité s těmi, koho milujete. Vzpomeňme si na ty, co tu s námi už nemohou být, a věřte, že to jsou naši andělé, kteří nás ochraňují,“ napsala na svůj profil zpěvačka Kamila Nývltová.

  • 18.

    Michal David (63), zpěvák

    „Moji milí přátelé a fanoušci, chtěl bych vám všem popřát klidné a pohodové Vánoce. Užijte si dnešní Štědrý den,“ uvedl na sociální síti zpěvák Michal David (jehož skutečné jméno je, pro zajímavost, Vladimír Štancl).

  • 19.

    Dagmar Havlová (70), herečka

    Silné poselství vzkázala svým followerům skrze sociální sítě i herečka Dagmar Havlová, kterou můžete mimochodem vidět v pohádce Šťastný smolař. „Ty nejlepší věci pod stromečkem nejsou věci. Krásné Vánoce.“

  • 20.

    Jan Musil (56), moderátor

    Pohled na adventní věnec sdílel i moderátor Jan Musil, jenž společně se svým mužem všem popřál „klidné a hezké Vánoce“. „Pod stromečkem ať najdete i dárky, které nemusíte rozbalovat. Stačí si je přát a myslet na ně. Štěstí, radost, lásku, přátelství, práci, mír a hlavně zdraví. Ty patří k těm nejštědřejším. A ne každý má možnost je mít… 

     

    Letošní Vánoce jsou v mnohém jiné, ale jak už tady bylo psáno, úsměv k nim patří. Svět musíme dělat hezčí alespoň kvůli našim dětem.“

  • 21.

    Jitka Zelenková (73), zpěvačka

    Pohnutím nešetřila ani zpěvačka Jitka Zelenková. „Z celého srdce bych Vám tady na tomto místě tak ráda popřála krásné Vánoce, ale přiznám se, že mi to v těchto dnech nějak nejde přes pusu… Poslední dobou mám pocit, že lidé nějak ztrácejí lidskost, tu nejzákladnější lidskou vlastnost. Vlastnost, která snad jediná propojuje tento svět navzdory různým názorům, zájmům, navzdory všemu.

     

    Asi každý z nás cítí, že letos je to celé o něčem větším a důležitějším, než jen o krásných Vánocích. Moc nám všem přeju, abychom o lidskost nikdy nepřišli, abychom ji naopak v sobě pěstovali a hýčkali, abychom měli respekt k sobě navzájem, abychom měli úctu k životu.

     

    Snad máte to obrovské štěstí, že dnes můžete být se svými blízkými a milovanými a těšit se z těchto momentů. Já jsem za ně nesmírně vděčná, i když jsem v tyto dny v myšlence s těmi, kterým tato možnost byla odepřena. Přeji Vám hodně sil, ač těžko dokážu pocítit ten stesk a bezmoc.

     

    Eduard Krečmar mi v textu písničky Z výšky nebes mimo jiné napsal…

    Z výšky nebes má svět vlídnou tvář, všichni lidé jsou tu touhou spřízněni, máme stejný cit, máme stejný cíl, spojuje nás stejná láska a sblížení.

     

    Kéž by to tak navždy bylo!“

  • 22.

    Regina Řandová (56), herečka

    V podobném duchu psala na instagram i herečka Regina Řandová. „Jmelí, jeden ze symbolů Vánoc, prý přináší štěstí a zahání zlé duchy. Letos víc, než kdy jindy, si nic nepřeji víc. Pro nás všechny. Opatrujte se a prožijte pokojné Vánoce.“

  • 23.

    Jitka Sedláčková (62), herečka

    „Já vím, že teď jsou všechna slova zbytečná. Přeji Vám všem klid a dětem lásku od všech těch, co je obklopují,“
    přidala se i herečka Jitka Sedláčková, co svá slova doprovodila detailem lineckého cukroví.

  • 24.

    Monika Hilmerová (49), herečka

    „Přeji všem krásné Vánoce, lásku a zdraví. Také ohleduplnost, klid, dobro... ale hlavně tu lásku. Hezké svátky a pohodičku!“ 
    vzkázala všem slovenská herečka Monika Hilmerová známá z mnoha českých filmů a seriálů.

  • 25.

    Marcus Tran (38), zpěvák

    „Šťastné a veselé, přátelé. Hodně sil, zdraví a štěstí. A buďme k sobě milosrdní a solidární. Víc v životě nepotřebujem,“ sdílel svou filozofii zpěvák Marcus Tran alias Maracuzza.

  • 26.

    Tereza Fajksová (34), modelka

    „Přátelé, ráda bych Vám všem od srdce popřála krásné Vánoce. Prosím, dávejte na sebe pozor a obejměte všechny, které máte rádi. Popřeji vám zdraví, lásku a štěstí. Nic víc nepotřebujeme, protože ve štěstí je obsaženo úplně vše. Děkuji, že jste tu se mnou a mohu s Vámi sdílet svůj život. Krásné svátky,“ uvedla na sociální síti modelka Tereza Fajksová, co sdílela krásný snímek s celou svou rodinou.

  • 27.

    Zora Hejdová (33), moderátorka

    „Z celého srdce nám všem přeju krásné a klidné Vánoce. A my doufáme, že nám Míra v pořádku přiletí z Bulharska a u štědrovečerní večeře budeme dnes večer všichni spolu,“ přála by si moderátorka Zorka Hejdová, jejíž manžel, taktéž známý moderátor Míra Hejda (40), natáčí v zahraničí reality show Big Brother.

  • 28.

    Lucie Šlégrová (41), modelka

    Svým nádherným vánočním stromečkem se pochlubila i modelka Lucie Šlégrová, manželka bývalého hokejisty a současného hokejového trenéra Jiřího Šlégra (52).

  • 29.

    Radim Fiala (54), herec

    „Klidné svátky a pevné zdraví,“ popřál všem herec Radim Fiala ve veselém vánočním svetru.

  • 30.

    Marek Dědík (40), tanečník

    Rozkošnou fotkou své rodiny se na sociální síti pochlubil i tanečník Marek Dědík. „Veselé, šťastné a pohodové Vánoce přeji všem z celého srdce. Nezapomeňte si zatancovat,“ vzkázal všem svým příznivcům.

  • 31.

    Richard (46) a Karin (49) Krajčovi

    „Přátelé, přejeme vám svátky lásky a pokoje. Buďme vděční za to, že JSME a můžeme BÝT. Protože náš život je to nejcennější, co máme, a život v obklopení těch, které milujeme, je skutečným štěstím,“ napsal zpěvák Richard Krajčo s manželkou Karin Babinskou a podělili se s fanoušky o snímek jak s vánočním stromkem, tak i s početnou psí smečkou.

  • 32.

    Pavel Vítek (61) a Janis Sidovský (55)

    Společnou fotku sdíleli i zpěvák Pavel Vítek a Janis Sidovský „Naše 36. Vánoce. Přejeme Vám všem hodně zdraví a štěstí. Každému přejeme radost na duši a slunečné dny.“

  • 33.

    Anička Slováčková

    Moji milí… Já tento rok nevím moc, co napsat… a tak tomu dám ještě čas… Zdravíme vás s Jindřiškou. Všichni jsme si letošní Vánoce představovali jinak… ale buďme o to vděčnější, že je můžeme oslavit s našimi milovanými, blízkými, ve zdraví a bezpečí. Opatrujte se.  S láskou, Aní a Jindřiška

    Anička Slováčková se svým pejskem Jindřiškou
    Autor: instagram.com

  • 34.

    Chlopčíkovi

    Ačkoli si doma okrášlili dům velkolepou vánoční dekorací, na svátky v Česku zůstat neplánovali. Rodina tanečního porotce a „kata ze StarDance“ Zdeňka Chlopčíka utekli před zimou do Egypta. A následně se z tepla také přihlásili. 

    „Veselé Vánoce! Všichni se mějme rádi❤️přejeme ze srdce jen to neeej“, napsali k fotce ve vyletněných outfitech a žabkách. 

    Chlopčíkovi utekli na Vánoce za teplem
    Autor: instagram.com

  • 35.

    Galerie

    Na další vánoční přání a snímky celebrit se můžete podívat do naší bohaté galerie.

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Adriana Sobotová o Vánocích s Luďkem: Shon mi nevadí. Silvestr nemáme rádi. Kisa Císařová, Dan Kristl

    Fotogalerie
    57 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 19

zuzakirsch: Dubovický platí jak mourovatej, ale o to tady celou dobu šlo. Jako rodinný typ madam od tyče nevypadala.

(27. 12. 2023 03:47)

Jiří Zvěřina: Te nový partner Žilkové se k ní víc než hodí...

(25. 12. 2023 13:08)

Jiří Zvěřina: Už týden nás tato takyzpěvačka zásobuje svými nicotnými problémy...

(25. 12. 2023 13:04)

Rose Haupt: To jsou hrozné komentáře tady. 😞 Opět jen rozsévání zla, ani po té hrozné tragédii a na Vánoce lidé v sobě neumí najít kousek soucitu, porozumění a lásky. Je to strašidelné a velmi smutné.... 💔

(25. 12. 2023 12:37)

blue_Moon: 👍

(25. 12. 2023 10:51)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy