Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Necudná princezna ze štědrovečerní pohádky Korbelová: Nahota a sexuální scény s koordinátorem!

/
  • Nová pohádka Klíč svatého Petra
    24. prosince 2023 ● 05:00

    Také letos si pro nás Česká televize připravila štědrovečerní pohádku. Natočil ji opět Karel Janák (53) a do role princezny obsadil mladou a půvabnou Sáru Korbelovou (21). Ovšem ta už má za sebou i daleko peprnější role a scény... A není sama.

  • 1.

    Nervozita z role

    V pohádce Klíč svatého Petra se sice hodně děje točí právě okolo zmiňovaného klíče a také trojice mladých lidí, kteří se sešli u jeho krádeže a nyní ho musí dostat zpět. Ovšem podíváme se i do království, kterému vládne Petr Nárožný. Jeho dceru si zahrála Sára Korbelová

     

    Je to pro ni samozřejmě velká příležitost, ale herečka přiznala i obavy, že by pohádku a vlastně i ji mohli diváci odsoudit. „Mísí se ve mně obrovská radost a také nervozita. Jak se blíží 24. prosinec, tak zjišťuji, jak důležité jsou vlastně pro Čechy vánoční pohádky. Je to velká zodpovědnost,“ přiznala v rozhovoru pro Lifee.cz. 

  • 2.

    Těhotenství v 16

    Nedá se přitom říct, že by Sára byla nezkušenou herečkou, naopak vnučka kaskadéra Karla Engela miluje hraní už odmala a na kontě tak má role v seriálu Ulice či v pohádce Princezna zakletá v čase 2. Výraznou roli dívky Emy ale získala také v peprném seriálu Sex O'Clock z produkce platformy Voyo. Ten měl premiéru též v roce 2023 a je tak docela možné, že někteří diváci budou Sáru poznávat právě odsud.

     

    Pokud vás tento seriál minul, tak vězte, že Ema tam řešila dost nelehké problémy. Nejenže se v prvním díle dozvěděla, že její tatínek je gay a odchází od rodiny za přítelem, ale především sama začala pociťovat změny na těle - vše začalo zpožděním cyklu, pak přišly nevolnosti a pozitivní těhotenský test, potvrzený i návštěvou gynekologa. A to vše v šestnácti letech.

  • 3.

    Potrat ve vaně?

    Emu v podání Korbelové nepodpoří rozhodně ani »otec dítěte«, a tak jí nezbývá nic jiného, než přemýšlet nad potratem. Jenže na klinice to stojí peníze a ona by to raději udělala bez asistence rodičů, tak co teď? Obrátila se na babské rady na internetu, kde stálo, že stačí láhev vína a horká vana. Ema to vyzkoušela, ale ve vaně usnula a vytopila celý dům.  A během toho také divákům ukázala docela dost ze svého těla. Dokonce jsme zahlédli i její ňadra a bradavky.

  • 4.

    Koordinátor sexu

    Seriál Sex O'Clock, jak už sám název napovídá, byl také plný sexuálních scén, a právě proto bylo potřeba najmout i profesionální výpomoc. Ne, teď nemáme na mysli pornoherce, ale tzv. koordinátora intimity. A co bylo tedy jeho pracovní náplní?

     

    „Byli jsme první projekt, kdy koordinátor intimity pracoval. Jde o přípravu na natáčení intimních scén. Sešli jsme se, koordinátorka nám pomohla se na sebe napojit, navnímat se navzájem, aby nám nebylo nepříjemné, až se budeme jeden druhého dotýkat. Předem jsme si vyjasnili, jaké doteky budou, aby všechno bylo věrohodné a zároveň pro nás snesitelné. Koordinátorka na takové scény dělá choreografii, aby to působilo dobře, reálně, připraví se, z jakého úhlu nás bude kamera zabírat,“ popsala Korbelová  v rozhovoru pro iDnes.cz.

  • 5.

    Necudná Berenika

    V pohádce Klíč svatého Petra si kromě Sáry zahrají také Sabina Remundová (51), David Novotný (54), Lukáš Příkazký (38), Filip Březina (28) či Mark Kristián Hochman (28), kterého si jistě diváci nejvíce pamatují coby Jakuba v seriálu Zlatá labuť. A nesmíme zapomenout ani na Bereniku Kohoutovou (32), která ztvárnila roli podvodnice Emílie. 

     

    A jak už možná víte, Berenika rozhodně žádným přehnaným studem netrpí, a tak se odhalená ukázala divákům už několikrát. Nahoře bez například stála ve studiu v seriálu Dabing Street. A ostatně ani v soukromí není ostýchavá a kolikrát už na svém instagramu pobouřila a zároveň mnohé i potěšila fotkami, kde toho na sobě moc neměla.

     

    Fotogalerie
    85 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

Celebrity-chachacha: Proč tu Janžurovou tak vycpali?

(26. 12. 2023 09:00)

otrusnik: Vím, že každý herec má svoje gesta a ty nezmění i kdyby hrál v jakékoliv roli a to platí u herečky, která hrála princeznu a to mhouření očí tak jak do děla i v seriálu Ulice.

(25. 12. 2023 19:22)

amerlock: koukám, že první student už se ozval 😃

(24. 12. 2023 13:33)

la_ragazza: Ty musíš být úplně vykvedlanej.Taková zbytečná a k ničemu existence.

(24. 12. 2023 12:47)

opooponent: Opravdu se van zda vhodne psat tento clanek pred uvedenim stedrovecerni pohadky? Dosahnete tim jen toho, ze deti si ji neuziji, pokud se dostanou k temto bulvarnim informacim a rodice-puritani ji rovnou zakazou🙈

(24. 12. 2023 10:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy