Mladá, úspěšná, půvabná... a přece ji osud stíhá jednou ranou za druhou. Nyní je to návrat rakoviny. Zatímco před lety bojovala s rakovinou prsu, nyní se metastáze zákeřné choroby přesunuly do plic. Aktuálně sice podstupuje chemoterapie, ale společenským akcím se nevyhýbá. A to i přes to, že se jí vlastně ani do společnosti nechce moc chodit... Stojí to hodně přemlouvání, make-pu a vůbec se tak nějak před tím zrcadlem nabudit,“ posteskla si pro server Herminapress.

„Léčba mi připadá náročnější než při té první atace rakoviny před lety. Mám pocit, že jsem unavenější. Připadám si odporná, necítím se v sobě dobře. Asi je to tím, že se necítím dobře fyzicky. Ten pocit znám z první léčby...“ překvapila Anna Julie Slováčková svou neskutečnou otevřeností. Kvůli tomu, že jí začaly vypadávat vlasy, ostříhala se na krátko. Jak ale sama uvedla, ještě se s touto vizáží vnitřně nesmířila, a tak se na veřejnosti ukazuje zatím vždy s turbanem na hlavě.

Video
Video se připravuje ...

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její! David Turek

Úplně jiné pocity ale zažívá, když má možnost mluvit o své práci a zpívání. „Zrovna po tomto křtu jedu do studia a budu natáčet další písničku. S mým producentem Igorem jsme dali dohromady písničku, kterou musíme rychle natočit a vydat. Je to zadání od někoho, kdo si přeje, abychom tu píseň udělali. Je dojemná a bude se líbit. Jedno oko nezůstane suché,“ slibuje všem svým příznivcům statečná dcera saxofonisty Felixe Slováčka (80) a herečky Dagmar Patrasové (67).

Fotogalerie
71 fotografií