S profesionálními tanečníky na své vystoupení pilně trénovaly herečky Jitka Asterová, Zdeňka Žádníková-Volencovánebo také Pavlína Štorková. Právě ta na poslední chvíli zastoupila za Janu Strykovou, která účast zrušila z osobních důvodů. Na nácvik taneční choreografie tak měla pouze dva týdny.

Byl to stres. V Národním divadle jsme v období generálek a skloubit to s tréninkem, no, bylo to hodně krušných 14 dní. Adam mě neskutečně podržel. S Janou Strykovou měli vymyšlenou nějakou choreografii a jenom jsme ji trošku pozměnili. Zvládli jsme to a mám velikou radost," uvedla po skončení finále Štorková. 

Zatímco Žádníková-Volencová předvedla parádní zvedačky a otočky ve vzduchu, při nichž nechala divákům nahlédnout na svá vymakaná stehna a pevný zadek, Asterová se pochlubila pěknou roznožkou alias gymnastickým provazem. Tělo má ohebné díky pravidelnému cvičení jógy. 

Na mamku se přišla podívat a držet jí palce její dcera Anna Kameníková, která zaujala nejen svým kudrnatým krátkým účesem, ale hlavně průhledným topem s prosvítající podprsenkou. 

Soutěž si nenechala ujít ani Veronika Arichtevanebo čerstvě vdaná moderátorka Daniela Písařovicová, nyní už Brzobohatá. Ta pro změnu přišla zcela bez make-upu, zato se šťastným výrazem. 

V hledišti nechyběl ani taneční pár ze StarDance Ivana Chýlková a Jan Tománek. Ti si dali malé „dostaveníčko" i mimo taneční parket a laškovali spolu nejen na schodech Vinohradského divadla, ale špitali si i v hledišti. 

Žádníkovou-Volencovou přišel pro změnu podpořit její blízký spolupracovník Jaroslav Svěcený, kterému kolem krku na chodbách divadla padla zpěvačka Dáša Zázvůrková. 

Video
Video se připravuje ...

Jitka Asterová (63): Dcera Anna odhalila její pravou tvář! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
35 fotografií