O radostnou novinku se Lucie Hadašová podělila již koncem srpna na sociální síti, kde sdílela snímek svého manžela, který drží jejich chlapečka v náručí. „Kluci moji,“ napsala k fotografii stručně a ještě poděkovala pražskému Ústavu pro péči o matku a dítě.

Bednář a Hadašová už spolu mají dcery Denisu (13) a Vanessu (7).  „Přiznám se, že jsem vůbec nechtěl vědět, co se nám narodí. My máme tak super holky, že je pohlaví pak nakonec jedno,“ uvedl hokejista před časem pro pořad Showtime na Primě, když prozradil, že čekají kluka. Obrovskou radost netajil, ale dodával, že hlavní je, aby bylo miminko zdravé.

Jaké dali miminku jméno, dvojice tehdy neuvedla. Teď už ale šli s pravdou ven a žádné velké překvapení se nekoná - synáček dostal jméno po tátovi - Jarda. Přál si to tatínek a Lucie mu vyhověla. Jako prostřední jméno vybrali Tobias.

 „Nechtěla jsem mu říkat malý Jarda, ale už to tak bude. Ale já se musím přiznat, že mu říkám Božánku,“ uvedla v Showtime Hadašová s tím, že je Jarda opravdu hodné miminko a krásně spí. Dokonce i starší sestřičky se o něj rády starají. 

Video
Video se připravuje ...

Bývalá královna krásy Lucie Hadašová: Jsem nudná žena v domácnosti! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
33 fotografií