Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zásadní okamžiky posledního rozloučení s Janou Šulcovou (†76): Pohřeb pod cizím jménem! Přišel exmanžel Vízner a kolegové ze S tebou mě baví svět?

/
  • Poslední rozloučení s Janou Šulcovou
    4. srpna 2023 ● 18:15

    Týden poté, co náhle zemřela hvězda komedie století S tebou mě baví svět Jana Šulcová, dcery Rozálie a Tereza uspořádaly poslední rozloučení v krematoriu Motol. Překvapivě se s herečkou nepřišel rozloučit nikdo z žijících hvězd filmu režisérky Marie Poledňákové (†81). 

  • 1.

    Pohřeb pod cizím jménem!

    Aby se na první dobrou nedalo zjistit, kdo má v 16:15 obřad, tak rodina vypsala smuteční obřad nikoliv na jméno Jana Šulcová, ale na Kateřinu Horákovou.

    Jedná se o jméno nejslavnější filmové postavy známé české herečky z legendární komedie S tebou mě baví svět. Zajímavé je, že na seznamu obřadů je uveden rok 1983. V tomto roce byl zmiňovaný film uveden do kin.

  • 2.

    Exmanžel Oldřich Vízner

    Rozvod s Oldřichem Víznerem (76) na začátku 90. let Janu Šulcovou (†76) málem poprvé zabil! Tak moc ji to bolelo, že propadla alkoholu a lékům. Hvězda kultovní komedie S tebou mě baví svět ale exmanžela vzala v posledním období před smrtí na milost a začala se s ním stýkat.

    Dcery Blesku dokonce řekly, že se bude podílet na posledním rozloučení. To se možná stalo, ale do krematoria Motol nakonec nepřišel! Přišla jeho expartnerka Vendulka Křížová s jejich dětmi, ale herec ne. 

  • 3.

    Vzkaz na věnci od vnoučat

    Jana Šulcová měla díky dvěma dcerám tři vnoučata. „Jsem babička rozmazlovací. Vychovala jsem dcery a své tři vnuky už opravdu vychovávat nechci a ani nebudu. Kluci jsou navíc moc hodní, takže s nimi spíš lumpačím. Dcery to naštěstí akceptují,“ tvrdila herečka.

    A tak na jednom z mnoha věnců nechyběla stuha se slovy - Milované babušce

  • 4.

    Hvězdy komedie S tebou mě baví svět

    Komedie S tebou mě baví svět se stala kultovním filmem a kdykoliv ho dávají v televizi, má obrovskou sledovanost. Proslavil všechny hlavní představitele - Pavla Nového (74), Júlia Satinského (†61), Václava Postráneckého (†75), Elišku Balzerovou (74), Zdenu Studenkovou (69) a i Janu Šulcovou. Přesto nikdo z žijících herců na poslední rozloučení nepřišel. 

  • 5.

    Manévry na pohřbu

    Pohřeb v motolském krematoriu byl v utajení, přesto se sešlo spoustu lidí. Jak z rodiny, tak i slavní - Karel Heřmánek s manželkou, Lenka Termerová nebo Pavel Rímský

    A jak se předpokládalo, byla přítomna ochranka, která na přání rodiny média vykázala a uzavřela prostor okolo smuteční síně. Dcera Rozálie a Tereza měly vše pod palcem a dovnitř neproklouzl nikdo nezvaný. 

  • 6.

    Exmanželé Andrlová a Vyskočil

    Na pohřbu se sešli exmanželé Ivan Vyskočil (77) a Ivana Andrlová (62). Zub času se na nich podepsal a byli téměř k nepoznání. 

  • 7.

    Galerie

    Fotogalerie
    109 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 22

ELLA Průšová: Zakázat někomu, zůčastnit se pohřbu člověka, kterého měl rád, to udělal i Štefíček, já takovému zákazu a příkazu, donést kytky, jen v této barvě nebo je vyhodím, pohřbít mrtvého, pod jiným jménem, to je velká sprostrota! Co to měla Šulcová za rodinu! ?

(05. 08. 2023 20:47)

cervena_sedma: Ale blbost. Jen to nevykecávali do bulváru a neremcají ony, ale právě bulvár.

(05. 08. 2023 11:19)

Denisa Wiesnerová: Přesně tak, hlavně ty naše rádoby celebrity! To nemají slušný kalhoty, že musí jít v riflích?🙈

(05. 08. 2023 10:44)

DanY67: Jak postavavzdyt vypadá normálně .Nekazdy preferuje postavu ale --nitenka

(05. 08. 2023 10:40)

DanY67: 👍😁👍😁👍

(05. 08. 2023 10:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy