Café Karel si od února vybudovalo velkou klientelu, mezi niž patří nejen příznivci Karla Gotta, ale i dalších osobnosti české popové scény. Život tomu tak někdy chce, a rozhodl jsem se skončit na postu provozovatele, což jsem společnosti Celebrity Place, s.r.o., oznámil dnes,“ napsal Kolodziej v oficiálním prohlášení. 

Věřím, že kavárna, která je nadále otevřena a věnuje se naplno svým klientům, najde rychle nového majitele a provozovatele. Momentálně vše směřujeme k přípravě programu na výročí narození pana Gotta,“ dodal.

Kolodziej je připravený se setkat s každým vážným zájemcem o kavárnu, který bude chtít pokračovat v nastaveném duchu.

Rozhodnutí provozovatele jsem vzal s těžkým srdcem na vědomí. Kavárna funguje dál do doby, než se jí ujme nový majitel. Momentálně probíhají jednání se zájemci. Veškeré podrobnosti s nimi řeší pan provozovatel,“ řekl jednatel společnosti Celebrity Place, s.r.o., která kavárnu provozuje.

Café Karel otevřel v polovině února hudebník Felix Slováček (80) a další řada umělců. V kavárně se do této chvíle konalo mnoho společenských večerů, jichž se účastnily většinou kolegové a kamarádi Karla Gotta. Např. jeho bývalá sboristka Vlasta Kahovcová (79) nebo Mistrův celoživotní souputník Antonín Gondolán (80).  

 

Video
Video se připravuje ...

S kavárnou vyrazíme i za hranice, říká provozovatel Café Karel Kolodziej Luboš Procházka

Fotogalerie
35 fotografií