Tentokrát se nespravoval předek, ale zadek! A to doslova.

„Před šesti lety jsem absolvovala operaci zvětšení pozadí. Důvod byl takový, že jsem se necítila atraktivní, přitom jsem i cvičila, ale nikdy jsem nedocílila vysněného výsledku. A pak se stalo něco, co jsem nepředpokládala, podcenila jsem pooperační doporučení a pokyny,“ prozradila Blesku Lela s tím, že implantát v jejím pozadí měnil pozici i tvar!

Náročnou reoperaci ale dlouho odkládala. „Mezitím mi do cesty přišly nejkrásnější momenty života. Stala jsem se mámou a prioritou byla rodina,“ připomněla maminka tříleté dcerky Lily a ročního synka Rockyho.

Video
Video se připravuje ...

Lela jde na kliniku 

Den D

Teď už ale doktor konstatoval, že je operace nevyhnutelná. „Implantát mi začal způsobovat komplikace, a já se musela rychle rozhodnout a zmobilizovat všechny síly, abych odletěla,“ napsala Blesku Lela přímo z kliniky v Istanbulu.

„Dneska je den D, kdy mě odoperovali a já jsem právě po zákroku,“ sdělila nám Lela krátce po operaci. „Tady jsou specialisté i na liposukce, přičemž z odebraného tuku z určitých partií těla se dají následnou aplikací vytvarovat jiné sexy křivky na těle,“ popsala Blesku celý zákrok manželka bijce Karlose.

Lela musela před operací přibrat šest kilo, aby chirurgové mohli pomocí liposukce odebrat tuk z některých části těla a vyplnit jím její pozadí.

Narozeninový dárek

„Moc bych chtěla poděkovat mé nejlepší kamarádce Lolince, bez které by to určitě všechno neproběhlo tak hladce. Je mojí obrovskou podporou od začátku a vždy při mně stojí, i teď při této náročné operaci,“ prozradilaLela Vémola, která si zákrok sama zaplatila. Dala si ho jako dárek k narozeninám. Ty oslavila o víkendu se svým manželem a kamarády nejdříve na lodi a pak v baru v centru Prahy.

Video
Video se připravuje ...

Lela Vémola 

Fotogalerie
64 fotografií