Rodina Ivany Christové má podle všeho velice kvalitní genetický kód. Jistá spanilost se zde totiž zdá být dědičnou vlastností! Ivana, která v roce 1989 získala titul první novodobé Miss Československa, má dceru Danielu, jež zdědila některé z jejích půvabných rysů. A nejen to, také Ivanina maminka Otília se může pochlubit báječným vzhledem i v pokročilém věku.

To je jasný důkaz toho, že krása nemusí být pouze o mládí – paní Otília je ostatně díky vnučce Daniele, jež se v únoru 2021 stala maminkou (tehdy dala život další ženě z rodu Christových, maličké dcerce Zoje), již dokonce prababičkou.

Někdejší Miss Československa, dnes již zralá dáma, která stále dokáže svým vzhledem ohromit a inspirovat ženy po celém světě, dokázala na sociální síti, jak úspěšně vzdoruje času. Christová se totiž vydala na výlet do přírody se svou maminkou a pochlubila se i několika společnými fotkami, z nichž je jasně patrné, že obě mají, mimo jiné, docela stejný, okouzlující úsměv.

Video
Video se připravuje ...

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Po pracovním týdnu zasloužený odpočinek v krásné přírodě s rodinkou. Milovaná maminka,“ napsala sympatická tmavovláska k sérii fotografií, na nichž by oběma dámám jejich skutečný věk rozhodně nikdo netipoval. Jsou vlastně jako přes kopírák – což bylo vidět i na fotkách z dětství, které před časem Ivana na svém profilu sdílela (a které si vy můžete připomenout v naší galerii).

Však také jejich fanoušci na instagramu často připomínají, že místo matky s dcerou vedle sebe vypadají spíš jako sestry... a nejinak tomu bylo i v tomto případě, na momentkách ze Železné Studničky, což je jedna z lokalit bratislavského lesního parku v Malých Karpatech. Prý je na ně radost pohledět!

Fotogalerie
53 fotografií